Πέμπτη 18 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στα «ερυθρόλευκα» ο Γιαννιώτας

Την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Ο ίδιος ο παίκτης, που στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ευχαριστημένος απ' την κατάληξη της υπόθεσης και το γεγονός ότι θα αγωνιστεί με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τέλος μετά απο έξι μήνες μπήκε στην συνεργασία του Ατρόμητου με τον Κώστα Κατσουράνη, καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν χτες στη λύση του συμβολαίου του Ελληνα διεθνούς.

ΠΑΟΚ: Εστω και καθυστερημένα, τα ανοιχτά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ φαίνεται να μπαίνουν στην τελική ευθεία, μετά την προχτεσινή σύσκεψη των αρμοδίων της ομάδας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη. Το κλείσιμο του προπονητή είναι η άμεση προτεραιότητα, κάτι που αναμένεται να λυθεί τα επόμενα 24ωρα.

ΑΕΚ: Πληροφορίες ήθελαν χτες τον Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται στην Αθήνα για συνομιλίες με την ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του στην Ενωση ενόψει της νέας σεζόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ