Παρασκευή 19 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Εκτός τελικού οι νεάνιδες

Στη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου, προκειμένου να ανέβει στο βάθρο του τουρνουά πόλο των Ευρωπαϊκών Αγώνων περιορίζονται πλέον οι ελπίδες της εθνικής, αφού χτες υπέστη καθοριστική ήττα από την Ισπανία με 9-6 στον έναν ημιτελικό, η οποία την άφησε εκτός τελικού. Πλέον, η Εθνική θα αγωνιστεί το Σάββατο (20/06, 16.00 ώρα Ελλάδος) για το χάλκινο μετάλλιο με αντίπαλο την Ιταλία, που συνετρίβη με 7-17 από τη Ρωσία στον άλλον ημιτελικό.

Στο χτεσινό αγώνα, οι Ελληνίδες παίκτριες πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι για τρία οκτάλεπτα, ωστόσο... ναυάγησαν ουσιαστικά στην τελευταία περίοδο και είναι χαρακτηριστικό ότι ένα λεπτό πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 5-5. Μεγάλη ζημιά έκανε η Αλεχάνδρα Αθνάρ, που πέτυχε 4 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 2-1

ΙΣΠΑΝΙΑ: Αθνάρ 4, Λέιτον 2, Νταλμάσες 2, Κρέσπι 1

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυρωτά 2, Πρωτόπαπα 2, Ελευθεριάδου 1, Καλογεράκου 1.

Σήμερα είναι η σειρά της εθνικής εφήβων να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, αφού για τον έναν ημιτελικό του αντίστοιχου τουρνουά αντιμετωπίζει τη Σερβία (18.30).

ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ: Η ανατροπή από 2-0 δεν έφθασε τελικά στον Καλλίνικο Κρεάνγκα, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του μονού, αφού σε αγώνα για τα προημιτελικά ηττήθηκε με 3-4 από τον Κροάτη Γκάτσινα.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Τη 15η και 24η θέση αντίστοιχα κατέλαβαν οι Δημήτρης Μόλβαλης και Κωνσταντίνος Κουτσιούμπης στον προκριματικό του 1 μέτρου και αποκλείστηκαν από τον τελικό.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Την ήττα με 0-2 από τις Ολλανδές Μπράκμαν/Σίνεμα γνώρισαν οι Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη που τους οδήγησε εκτός των 16.

ΠΑΛΗ: Δύο ακόμα αποκλεισμούς Ελλήνων παλαιστών επιφύλασσε η τελευταία μέρα διεξαγωγής των κατηγοριών της πάλης, αφού και ο Γιάννης Αρζουμανίδης και Τιμοφέι Ξενίδης στα 125κ και 86κ αντίστοιχα δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση μετά τον Α' γύρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ