Σάββατο 20 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Αρη Βελουχιώτη

Η κατάθεση στεφανιού στο άγαλμα του Αρη Βελουχιώτη στη Λαμία
Η κατάθεση στεφανιού στο άγαλμα του Αρη Βελουχιώτη στη Λαμία
Με τις σημαίες του ΚΚΕ να κυματίζουν σε παράταξη γύρω από το άγαλμα του Αρη Βελουχιώτη στη πλατεία Λαού, στη γενέτειρά του στη Λαμία, άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής το τριήμερο εκδηλώσεων 19 - 20 - 21 Ιούνη, που οργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το θάνατο του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απήθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ για τον Αρη μίλησε ο Λουκάς Ψωρογιάννης, γραμματέας της ΤΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων για τον Αρη και κατάθεση στεφανιών. Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΝΕ, Θοδωρή Χιόνη.

Στις 20.30, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τοποθέτησης πλάκας στους φανοστάτες, στο σημείο όπου κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δ. Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.

Σήμερα και αύριο στην Αρτα

Σήμερα, Σάββατο, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Αρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της Αρτας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας.

Αύριο Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, στις 9.30 το πρωί, στις Μελάτες Αρτας, όπου ο Δ. Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του ΔΣΕ και στις 11.30 το πρωί, στη Μεσούντα Αρτας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ