Τετάρτη 24 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέες κινητοποιήσεις στον όμιλο «Euromedica»

Σε νέα τετράωρη στάση εργασίας (3 μ.μ. - 7 μ.μ.) για τα δεδουλευμένα προχωρούν οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Euromedica» αύριο, Πέμπτη, με απόφαση του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας. Στις 3.30 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στη στάση του μετρό «Ευαγγελισμός» για να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης του ομίλου (Ρηγίλλης).

Με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από σήμερα, Τετάρτη, έως και την Παρασκευή, κινητοποιούνται και οι εργαζόμενοι στα κεντρικά εργαστήρια του ομίλου στην Αθήνα, στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής.

Για την επιτυχία των κινητοποιήσεων το Σωματείο έχει οργανώσει συσκέψεις με τους εργαζόμενους και εξορμήσεις, ενώ καλεί σε πανελλαδικό συντονισμό τα όργανα των εργαζομένων (σωματεία, Εργατικά Κέντρα) και σε πολύμορφες δράσεις (παραστάσεις διαμαρτυρίας, εξορμήσεις, στάσεις εργασίας κ.λπ.) την Πέμπτη, σε δομές του ομίλου σε όλη τη χώρα.

Οπως καταγγέλλει το Σωματείο, ο όμιλος έχει κάνει καθεστώς την απλήρωτη εργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για να μπει οριστικό τέλος στο αίσχος της απλήρωτης δουλειάς και να ανοίξει ο δρόμος για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ