Τετάρτη 24 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση για την Υγεία στην Κερατέα

Συγκέντρωση για τα οξυμένα προβλήματα στον τομέα της Υγείας διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου το Σάββατο 27 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κερατέας. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, το Εργατικό Κέντρο πήρε την πρωτοβουλία και διοργάνωσε μια ευρεία σύσκεψη σωματείων, Λαϊκών Επιτροπών, φορέων της Ανατολικής Αττικής με σκοπό την οργάνωση της πάλης στο μέτωπο της Υγείας.

Στην ευρύτερη περιοχή, όλα τα Κέντρα Υγείας υπολειτουργούν, μονάδες του ΠΕΔΥ κλείνουν, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν επαρκεί ούτε για τα στοιχειώδη, ενώ έχουν και απλήρωτες εφημερίες από το 2012. Ειδικά στην Κερατέα, η κατάσταση είναι απελπιστική.

Μεταξύ άλλων, αιτήματα της κινητοποίησης είναι: Να δημιουργηθούν δημόσια Κέντρα Υγείας, εξοπλισμένα και στελεχωμένα με μόνιμο προσωπικό, που να καλύπτουν πλήρως τις λαϊκές ανάγκες, να δημιουργηθεί δημόσιο νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική, να ενισχυθούν με ασθενοφόρα και μόνιμο προσωπικό οι σταθμοί του ΕΚΑΒ, για να καλύπτονται οι ανάγκες σε 24ωρη βάση κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ