Πέμπτη 25 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός αφίσας για τα 70χρονα

Η νικήτρια αφίσα του διαγωνισμού
Η νικήτρια αφίσα του διαγωνισμού
Τον περασμένο Γενάρη, η ΠΣΟ κήρυξε την έναρξη ενός παγκόσμιου διαγωνισμού αφίσας, προς τιμήν της 70ής επετείου από την ίδρυσή της. Το κάλεσμα για συμμετοχή στο διαγωνισμό απευθυνόταν σε όλα τα συνδικάτα - μέλη της ΠΣΟ, σε όλα τα μέλη των συνδικάτων, αλλά και σε συνδικάτα που συνδέονται με την ΠΣΟ, χωρίς να είναι μέλη, σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες γραφίστες.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 30 Απρίλη και συμμετείχαν 84 αφίσες απ' όλες τις ηπείρους. Νικήτρια αναδείχτηκε η αφίσα που σχεδίασε ο Κουβανός Walter Diaz Moreno. Δεύτερη, η αφίσα του Paloma Oliveira από τη Βραζιλία και τρίτη η αφίσα του Νοτιοαφρικανού Austin Mutsaa.

Εκτός από αυτούς του τρεις νικητές, η ΠΣΟ ανέδειξε επίσης την 1η και 2η νικήτρια αφίσα ανά ήπειρο, ενώ θέσπισε και δύο θεματικά βραβεία για τα δικαιώματα των γυναικών και για τα δικαιώματα της νεολαίας. Ολοι οι συμμετέχοντας θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο, υλικά και ενθύμια της ΠΣΟ (καπελάκια μπλουζάκια κ.τ.λ.), ενώ οι τρεις πρώτοι θα τιμηθούν σε επίσημη εκδήλωση της ΠΣΟ που θα γίνει προσεχώς στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται ειδική έκδοση με όλες τις αφίσες, ενώ θα υπάρξουν εκθέσεις σε διάφορες χώρες παράλληλα με τις εκδηλώσεις για τα 70χρονα της ΠΣΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ