Κυριακή 28 Ιούνη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ
φωτό 1

Σήμερα, Κυριακή 28 Ιούνη, στην εκκλησία Παναγίτσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας, στις 9.30 το πρωί, η οικογένειά του τελεί το μνημόσυνο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΧΟΝΤΗ, κλείνοντας 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας, προσφέρουμε στο αγαπημένο του κόμμα, το ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος από το 1978, το ποσό των 50 ευρώ.

Η σύζυγος Καίτη, η κόρη του Βαρβάρα και ο γαμπρός του Γιώργος

  • Επίσης, οι φίλοι του, οι σύντροφοί του και συγχωριανοί Παναγιώτης Γκουμπλίας και Νίκος Λιάππης, στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου Γιώργη, προσφέρουν 50 ευρώ στο κόμμα του, το ΚΚΕ, που τόσο πιστά υπηρέτησε από το 1978 έως την τελευταία στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο.

***

Το Σάββατο 4 Ιούλη 2015 και ώρα 9 π.μ. θα συναντηθούμε στο 40ήμερο μνημόσυνό του, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, όλοι όσοι τον αγαπήσαμε, στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας Μεροπείου (πεζόδρομος Ακρόπολης - Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45), για να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ Ι. ΣΙΣΚΟΥ, Οδοντιάτρου - Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ