Τετάρτη 27 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πανελλαδική συγκέντρωση αύριο

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αύριο στις 18.30 μ.μ., στην πλ. Κάνιγγος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ), διεκδικώντας την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου, αφού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «η φυσική και πολιτική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος συνεχίζει την πολιτική της απαξίωσης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού». Οι πυροσβέστες διεκδικούν την αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, εκσυγχρονισμό και αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, εφαρμογή πενθημέρου, τήρηση ωραρίου εργασίας και θεσμοθέτηση υπερωριακής απασχόλησης, καταβολή άμεσα όλων των δεδουλευμένων, κάλυψη των οργανικών κενών κ.ά.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η αυριανή συγκέντρωση είναι η συνέχεια μιας πορείας αγωνιστικών παρεμβάσεων που εξελίσσονται σε περιφερειακό επίπεδο για την ικανοποίηση των αιτημάτων. «Η περίοδος αυτή, υπογραμμίζεται, δε θα έχει ημερομηνία λήξης, εάν δεν αλλάξουν την πολιτική τους η φυσική και πολιτική ηγεσία, αντίθετα θα συνεχιστεί και θα ενταθεί».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ δηλώνει ότι στηρίζει τις διεκδικήσεις των πυροσβεστών και καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα και τους πολίτες να συμπαρασταθούν με ενεργό τρόπο στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ