Τετάρτη 27 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Λαβύρινθος η πρόσβαση στο λιμάνι Πειραιά

Σε λαβύρινθο θα μεταβληθεί η πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά μέχρι την Παρασκευή, επειδή το ΥΠΕΧΩΔΕ θυμήθηκε καλοκαιριάτικα να κάνει διάφορες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις (ασφαλτοστρώσεις, σημάνσεις, κρασπεδώσεις κλπ.) στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής!

Τα έργα ξεκίνησαν από χτες το βράδυ και συνοδεύτηκαν με ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα των οδών Ρετσίνα και Αλιπέδου, ενώ θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση από σήμερα, ως εξής:

  • Σήμερα από τις 10 το βράδυ θα γίνει ασφαλτόστρωση και προσαρμογή των προσβάσεων της νέας γέφυρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο Νέο Φάληρο, που θα απαιτήσει για λίγες ώρες τη μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας της νέας παραλιακής λεωφόρου στην είσοδο του Πειραιά.
  • Την Πέμπτη από τις 6 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. θα γίνουν εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών - Πειραιώς στον κόμβο Πειραιώς - Λαμπράκη - Δωδεκανήσου που θα καταργήσουν τη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Την Παρασκευή από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 π.μ. του Σαββάτου θα απαγορευτεί σταδιακά η διέλευση παντός οχήματος στα παρακάτω τμήματα των οδών: 1) 34ου Συντάγματος Πεζικού, μεταξύ Ελ. Βενιζέλου και Ομηρίδου Σκυλίτση, 2) Οδική γέφυρα ΗΣΑΠ απέναντι από την 34ου Συντάγματος Πεζικού (Κεράνης), 3) Ρετσίνα μεταξύ Αγ. Διονυσίου και Πλατείας Ιπποδαμείας, 4) Εθνικής Αντιστάσεως μεταξύ Ελ. Βενιζέλου και Πλατείας Ιπποδαμείας, 5) Αλιπέδου, 6) Ομηρίδου Σκυλίτση. Κατά τις ώρες αυτές, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ, οι κινούμενοι προς Πειραιά θα πρέπει να ακολουθούν την εξής διαδρομή: Μέσω των νέων γεφυρών προς την οδό Μικράς Ασίας και στη συνέχεια προς τη Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη και προς Καστέλλα μέσω της νέας οδικής υπόγειας διάβασης της οδού Μυρτιδιωτίσης. Οι αναχωρούντες από Πειραιά θα χρησιμοποιούν είτε την οδό Τζαβέλλα, είτε την Ελ. Βενιζέλου και τη Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια έργα ξεκίνησε το ΥΠΕΧΩΔΕ και στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύωρη κυκλοφοριακή συμφόρηση την περασμένη Κυριακή για την οποία ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Ν. Αλευράς αναγκάστηκε με δήλωσή του να ζητήσει συγνώμη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ