Πέμπτη 2 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διακινώντας μαχητικά την πρόταση του ΚΚΕ

Περιοδεία στους δρόμους της Καλογρέζας
Περιοδεία στους δρόμους της Καλογρέζας
Με μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες και συζητήσεις σε γειτονιές και χώρους δουλειάς βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη εξόρμηση από τους κομμουνιστές και τους φίλους του Κόμματος. Στόχος είναι να μη μείνει λαϊκή οικογένεια, σπίτι εργάτη, ανέργου, αυτοαπασχολούμενου όπου δεν θα μπει η πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα της Κυριακής. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνονται συγκεντρώσεις σε δήμους της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ καλούν το λαό να απορρίψει τους εκβιασμούς που οδηγούν στο 3ο μνημόνιο. Τώρα, χωρίς να χαθεί λεπτό, πρέπει να οργανωθεί η πάλη μέσα από τα σωματεία, ώστε κανένας εργάτης να μην είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοσία που έχει ξεσαλώσει με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Οι κομμουνιστές πρωτοστατούν ενάντια στις απολύσεις, στις καθυστερήσεις πληρωμών, στις «αναγκαστικές» και απλήρωτες άδειες.

Το δίλημμα για το λαό είναι ένα: 'Η θα γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με ισχυρό ΚΚΕ ή τα επόμενα χρόνια θα μετρήσει νέες απογοητεύσεις και νέες απώλειες.

Στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ την ερχόμενη Κυριακή, ο λαός να πει το δικό του «ναι» στην αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον ίδιο κυρίαρχο.


«Μη διαλέξεις τη θηλιά σου», γράφει το πανό που ανάρτησε στο δημαρχείο Βύρωνα η τοπική Κομματική Οργάνωση Οικοδόμων
«Μη διαλέξεις τη θηλιά σου», γράφει το πανό που ανάρτησε στο δημαρχείο Βύρωνα η τοπική Κομματική Οργάνωση Οικοδόμων

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ