Πέμπτη 28 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Προσδοκούν... αλλαγή

Ο στόχος της διοίκησης δεν έχει επιτευχθεί ακόμα... Αυτός είναι ο λόγος για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Πέτρο Καλαφάτη, που η νυν διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει παραιτηθεί ακόμα. Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, παρόντος και του Γιώργου Κούδα, ο Καλαφάτης εξήγησε πως ο στόχος τους είναι η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ και από τη στιγμή που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, δεν αποχωρούν από τη διοίκηση. Πάντως, τόνισε πως θα επιμείνει και σε άλλες αλλαγές πέραν της παραπάνω.

Ο Γιώργος Κούδας τόνισε πως δύο στόχους είχε από την αρχή η διοίκηση. «Το πρώτο που θέλαμε ήταν η παραμονή του κ. Μπάγεβιτς και το δεύτερο η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Βαδίζουμε πολύ αργά, είμαστε πολύ αργά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Για την περιβόητη συμφωνία, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπατατούδη και του Βασίλη Τσάκα, που ως γνωστόν αποτελεί τον εκπρόσωπο του Ομίλου Αργεντινών επιχειρηματιών, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» επισήμανε πως ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις και πως υπήρχε συμφωνία. «Εξι εκπρόσωποι από την πλευρά Μπατατούδη και έξι από την πλευρά των αγοραστών έκαναν διαπραγματεύσεις. Κατάλαβα ότι ο κ. Μπατατούδης είχε λόγους να δώσει τον ΠΑΟΚ. Σε όλες τις απαιτήσεις, ο κ. Μπατατούδης υποχωρούσε» και συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας το μεγαλομέτοχο: «Παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του να κάνει κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει λήξει το θέμα. Αν δεν ολοκληρωθεί, έχω αμφιβολίες ότι θα φταίει για αυτή την εξέλιξη ο κ. Μπατατούδης».

Τέλος, για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Στέλιου Βενετίδη στην Ουντινέζε, ο Γιώργος Κούδας είπε: «Να ξέρετε πολύ καλά ότι ο κ. Καλαφάτης φρέναρε τη μεταγραφή του Βενετίδη. Δεν είμαστε όμως αυτοί που μπορούμε να αποφασίσουμε 100%».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ