Πέμπτη 16 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Πήρε Καπίνο ο Ολυμπιακός

Σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χτες την απόκτηση του τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο μετά τη συμφωνία που υπήρξε με τον παίκτη και τη γερμανική Μάιντς στην οποία ανήκε τον τελευταίο χρόνο μετά τη μετακόμισή του από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν με την κίνηση για την απόκτηση του πρώην πράσινου γκολκίπερ κυρίως για το γεγονός ότι είχαν πετύχει την παραμονή του βασικού τους πορτιέρο Ισπανού Ρομπέρτο, ενώ είχαν προβεί στις αρχές του καλοκαιριού και στην απόκτηση του Γεωργιανού Γκέργκι Λόρια από τον ΟΦΗ. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, αφού πληροφορίες θέλουν τους πρωταθλητές να έχουν πρόταση στα χέρια τους από την τουρκική Τραμπζοσπόρ. Πάντως, σε κάποια άλλα σενάρια η απόκτηση του 21χρονου Καπίνου ίσως και να συνδυάζεται με επικείμενη πώληση του Ρομπέρτο για τον οποίον και φέτος υπήρξαν αρκετές προτάσεις.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σε μια σημαντική κίνηση, η οποία χτες ολοκληρώθηκε και επίσημα προχώρησε ο Ηρακλής με την απόκτησή του για δυο χρόνια του Απόστολου Βέλλιου. Ο 24χρονος παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες του Γηραιού έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με τις Εβερτον και Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ.

ΑΕΚ: Την ώρα που στην ΑΕΚ πονοκεφαλιάζουν με την περίπτωση του Τζιοβάνι και τη νέα εμπλοκή στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού Τζιοβάνι ήρθε και ο τραυματισμός του Ντούνη να προσθέσει νέα προβλήματα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο 18χρονος τερματοφύλακας που τραυματίστηκε στον καρπό χάνει την προετοιμασία και θα μείνει αρκετό καιρός εκτός αγωνιστικής δράσης. Σημειώνεται πως η Ενωση τις τελευταίες ώρες φέρνεται να είναι κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα Μπαρόχα με τις πληροφορίες να θέλουν συμφωνία των δύο πλευρών.

ΠΑΟ: Με τέσσερις απόντες συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αφού εκτός των ήδη γνωστών απουσιών του Εσιέν, Νάνο και Κλωναρίδης που κάνουν ατομικό πρόγραμμα προστέθηκε ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος ασκήθηκε στο γυμναστήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ