Παρασκευή 17 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σειρά συσκέψεων και από την ΚΝΕ

Η Νεολαία του Κόμματος, συμβάλλοντας στην προώθηση της πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ, οργανώνει, μεταξύ άλλων, σειρά συσκέψεων και συζητήσεων στην Αττική (βλ. αναλυτικότερα το πρόγραμμά τους στη σελ. 16).

Για τις πρωτοβουλίες αυτές της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ, ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Καλούμε κάθε νέο που προβληματίζεται, που βλέπει όλο και περισσότερα εμπόδια να υψώνονται στη ζωή του να μην απογοητευτεί από την κοροϊδία της σημερινής κυβέρνησης, στα χνάρια των προηγούμενων.

Τώρα αξιοποιώντας και την πείρα του από τις πρόσφατες εξελίξεις να βγάλει συμπεράσματα για αυτά που λέει το ΚΚΕ. Καλούμε τη νεολαία, από σήμερα κιόλας, μαζί να οργανώσουμε την αντίσταση για να αντιπαλέψουμε τα νέα μέτρα φωτιά που φέρνουν η κυβέρνηση και οι "εταίροι" της. Κανένας να μη μείνει μόνος του στην κρίση, αλλά όλοι μαζί να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει. Να διεκδικήσουμε ένα δρόμο που είναι και ο μόνος που συμφέρει τα παιδιά των εργατικών - λαϊκών οικογενειών. Το δρόμο που ο λαός θα γίνει αφέντης του πλούτου που παράγει και θα οργανώσει την οικονομία του με βάση τις δικές του σύγχρονες ανάγκες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ