Σάββατο 18 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πικετοφορίες του ΚΚΕ ενάντια στο νέο μνημόνιο

Από την πικετοφορία στο Λαγκαδά
Από την πικετοφορία στο Λαγκαδά
Το κάλεσμα του ΚΚΕ προς τους εργατοϋπαλλήλους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους νέους, να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία - μνημόνιο, για να μην οδηγηθεί ο λαός στην ολοκληρωτική χρεοκοπία, μεταφέρουν στα εργατικά - λαϊκά στρώματα της περιοχής, οι ΚΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, μέσα από τις πικετοφορίες, τις μαζικές εξορμήσεις και άλλες δράσεις που πραγματοποιούν.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε πικετοφορία στο Λαγκαδά και χτες Παρασκευή, στα Κουφάλια και στη Χαλκηδόνα.

Σήμερα Σάββατο, πικετοφορία προγραμματίζεται στις 7.30 μ.μ., στην Περαία και τη Δευτέρα 20 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο Σταυρό.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν το λαό να πει το πραγματικό, ανυποχώρητο, μεγάλο «ΟΧΙ» στη συμφωνία - μνημόνιο που υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, και ν' αντιπαλέψει στο δρόμο και τους χώρους δουλειάς, τα μέτρα που φέρνει και θα προστεθούν στα βάρβαρα μέτρα των προηγούμενων μνημονίων.

Να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα, τη λαϊκή συμμαχία, έτσι ώστε ν' ανοίξει ο δρόμος για να μπορέσει ο λαός ν' απαλλαγεί οριστικά και τελεσίδικα από την εξουσία του κεφαλαίου και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις που τον οδηγούν όλο και σε μεγαλύτερη βαρβαρότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ