Τρίτη 28 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με ελεύθερη είσοδο

Με μια μεγάλη συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, η Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει την καλλιτεχνική περίοδο 2014-15, την Τετάρτη 29 Ιούλη. Στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, μια συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες όπερες, με δημοφιλή αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες όπως, ο Ναμπούκο, ο Τροβατόρε, ο Οθέλλος, ο Μάκμπεθ, η Τόσκα, και με τη συμμετοχή του συνόλου των καλλιτεχνικών της δυνάμενων (Ορχήστρα, Χορωδία, Μονωδοί).

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης θα έχει την ευθύνη της μουσικής διεύθυνσης της συναυλίας. Σολίστ, η υψίφωνος, Τσέλια Κοστέα και ο βαρύτονος, Δημήτρης Πλατανιάς, καθώς και ο τενόρος της νεότερης γενιάς, Δημήτρης Πακσόγλου.

Η συναυλία πραγματοποιείται με τη συνδρομή και την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ωρα έναρξης 21.00. Αρχαιολογικός χώρος Ολυμπιείου - Στύλοι Ολυμπίου Διός (Είσοδος από Β. Ολγας). Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του Ολυμπιείου δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ