Τρίτη 28 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΠΑΟ - ΜΠΡΙΖ
Βήμα πρόκρισης ψάχνουν απόψε οι «πράσινοι»

Το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει απόψε το βράδυ στις 9 μ.μ. στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την βελγική Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο και θα επιδιώξουν να πάρουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της επόμενης βδομάδας στο Βέλγιο. H Μπριζ έρχεται με αρκετά προβλήματα, λόγω απουσίας κάποιων παικτών.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Γιώργο Κουτρουμπή στη θέση του βασικού αμυντικού χαφ, σύμφωνα με τα δεδομένα της τελευταία δοκιμής του Γιάννη Αναστασίου. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος με επιτυχία στα πλέι οφ της περυσινής σεζόν, θα είναι πιθανότατα η μια από τις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού, συγκριτικά με αυτή που παρατάχθηκε στο φιλικό εναντίον της Ουντινέζε. Ο Κουτρουμπής αναμένεται να πάρει τη θέση του Λαγού ή του Ατζαγκούν και ο Λουκ Στιλ του Στέφανου Κοτσόλη. Η μια θέση που διεκδικείται είναι στη μεσαία γραμμή μεταξύ του Λαγού και του Ατζαγκούν και φαβορί είναι ο Νιγηριανός.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι η εξής: Στιλ, Βέμερ, Πράνιτς, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (Λαγός), Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ. Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται σε 4-3-2-1, με τους Καρέλη - Νίνη πίσω από τον Μπεργκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ