Τρίτη 28 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 11 - 10
Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική στην υδατοσφαίριση

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών νίκησε την Ιταλία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν με 11-10. Με τον αρχηγό Χρήστο Αφρουδάκη να πετυχαίνει τρία γκολ, η Εθνική πέτυχε μια μεγάλη νίκη, βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη θέση του Β' ομίλου, μετέχουν ακόμα οι ΗΠΑ και η Ρωσία, και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με τον Κωνσταντίνο Φλέγκα να κάνει σπουδαία εμφάνιση κάτω από την εστία της εθνικής ομάδας, στο ντεμπούτο του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, η εθνική ομάδα κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να φθάσει πανάξια στη νίκη, που της δίνει... φτερά για τη συνέχεια. Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα η εθνική ομάδα βρέθηκε να παίζει με 1 παίκτη λιγότερο, αλλά πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, το χέρι του Κυριάκου Ποντικέα έδιωξε την μπάλα στο σουτ, κρατώντας τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-1, 3-2, 2-3.

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίδης, Γεννηδουνιάς 1, Γιάν. Φουντούλης 2, Ποντικέας, Χρ. Αφρουδάκης 3, Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

Ιταλία (Καμπάνια): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Φιλιόλι 2, Αλεξ Τζιορτζέτι 2, Φοντέλι, Τζιάκοπο 1, Πρεσιούτι, Τζίτο, Λουόνγκο 2, Αϊκάρντι 2, Μπαράλντι 1, Ντελ Λούνγκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ