Τρίτη 28 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συγκροτήθηκε Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης στην Πτολεμαΐδα

Συγκροτήθηκε Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης στην Πτολεμαΐδα με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), του Συνδικάτου Εμποροϋπαλλήλων Εορδαίας, του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας και του παραρτήματος Πτολεμαΐδας ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης έκανε ήδη παρέμβαση στα γραφεία της Διανομής της ΔΕΗ, για να μη μείνει κανένας άνεργος, απλήρωτος, ανήμπορος, χωρίς ρεύμα. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται παρεμβάσεις στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, στο ΙΚΑ, στο Δήμο Εορδαίας. Επίσης, ξεκίνησε και η συγκέντρωση υλικής βοήθειας στα γραφεία των σωματείων από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463.100.915, 697.9934.045, 698.7914.477, 697.770.937).

Συγκεντρώνονται: Τρόφιμα μακράς διαρκείας (αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, παιδικές τροφές κ.ά.). Ρούχα, είδη καθαριότητας, φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου (κυρίως αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις κ.ά.).

Στα Δωδεκάνησα

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καλεί σε σύσκεψη για αύριο, Τετάρτη 29 Ιούλη στις 19.30 καλεί σωματεία και φορείς του νησιού της Κω προκειμένου να συγκροτηθεί Επιτροπή Αλληλεγγύης η οποία θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις όπως και θα οργανώσει δράσεις παντού για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλημάτων, με οργανωμένη διεκδίκηση και ταξική αλληλεγγύη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ