Παρασκευή 31 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Να παρθεί πίσω το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ΠΑΜΕ

«Επιστρέφουμε το πρόστιμο, να το στείλουν στον ΣΕΒ και στην Κυβέρνηση». Με αυτό το μήνυμα σωματεία και συνδικαλιστές από τη Μεσσηνία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, απαντούν στη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας, που αξιώνει να εισπράξει πρόστιμο 900 ευρώ στο ΠΑΜΕ για την «ρύπανση» από την ανάρτηση πανό. Σήμερα, Παρασκευή, στις 9 π.μ., προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το Δημαρχείο Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν: «Δεν φοβόμαστε, δε συμβιβαζόμαστε, δεν υποτασσόμαστε στην προσπάθεια επιβολής "υγειονομικής ζώνης" ανάμεσα στο λαό και τις ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Τα πανό του ΠΑΜΕ δε ρυπαίνουν αλλά ομορφαίνουν την πόλη και συνεχίζουν την αγωνιστική παράδοση του τόπου κόντρα σε όλους αυτούς που θέλουν να ξεχαστεί και να αποκοπεί από την ιστορία της Καλαμάτας. Τα πανό που ρυπαίνουν είναι αυτά της "Κ΄21" για την διοργάνωση της πολιτιστικής πρωτεύουσας που θα φέρει νέα φορολογικά βάρη για τους δημότες της Καλαμάτας όπως στις άλλες πόλεις που έγινε.

Νόμος για μας είναι το δίκιο του εργάτη και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να αντιπαλέψουμε τα μνημόνια τους και την χρεοκοπία που μας ετοιμάζουν. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα μας τρομάξουν οι απειλές του πολιτικού προσωπικού του συστήματος πού υπηρετούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ