Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επιβραβεύουν τους πρωτεργάτες της «αξιολόγησης»

Το διορισμό των νέων μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Επιλογής Αττικής από την περιφερειακή αρχή σχολιάζει με ανακοίνωσή της η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» Περιφέρειας Αττικής (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ). Οπως τονίζει, πρόκειται για πρόσωπα που όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» και την απόλυση εργαζομένων και τώρα επιβραβεύονται γι' αυτό από την «αριστερή» διοίκηση.

Συγκεκριμένα, οι δύο γενικοί διευθυντές της Περιφέρειας Αττικής (και αυτοί του υπουργείου Εσωτερικών) πρωτοστάτησαν στην εφαρμογή του νόμου της «αξιολόγησης» του Μητσοτάκη, βγάζοντας αποφάσεις με τα περιβόητα ποσοστά των «υπό απόλυση» υπαλλήλων, ανά Διεύθυνση. Στάθηκαν απέναντι από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων, που αγωνίστηκαν και ακύρωσαν στην πράξη τον «αντεργατικό - αντισυναδελφικό» νόμο της «αξιολόγησης».

Γι' αυτό το λόγο ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής τους διέγραψε από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση Γενικής του Συνέλευσης. Αυτούς τώρα η περιφερειάρχης τους επιβραβεύει και τους αναγορεύει κριτές στην επικείμενη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ