Σάββατο 8 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Στο Διακοπτό, στην πλατεία, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ομιλία με ομιλητή τον Χρήστο Απόκη, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Στις Πόρτες Αχαΐας, στην πλατεία, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ομιλία με ομιλητή τον Αλέκο Θανόπουλο, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Στην Αγιάσο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τιμούν τους 6 εκτελεσμένους αγωνιστές - κομμουνιστές του ΕΑΜ και του ΚΚΕ από τη φασιστική οργάνωση ΠΑΟ, πραγματοποιώντας εκδήλωση στις 11 π.μ., στο Κουρί.

Αύριο, Κυριακή

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στην Αγιάσο οργανώνει εκδήλωση μνήμης για τον Στρατή Γζωντέλη ή Τινό, στη θέση «Μποορός». Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο Σταυρί στις 10 π.μ.

-- Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα, με θέμα: «Στη Μάνα του Αντάρτη». Θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και έκθεση βιβλίου.

-- Οι ΤΕ Πάτρας και Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στα Σουδενά Καλαβρύτων. Θα μιλήσει ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, μέλος της ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ και τη ναζιστική θηριωδία στα Καλάβρυτα. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκά και αντάρτικα τραγούδια από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

-- Στο Σταυροδρόμι Ερυμάνθου, στις 8.00 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Νιάχος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, στο καφενείο «Καραμέλα», στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το ΤΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ πραγματοποιούν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Μακρακώμης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφιέρωμα στη δράση του ηρωικού ΕΑΜ, ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις από την Ελευθερία Τσιγάρα, στέλεχος του ΚΚΕ και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου, αντιφασιστικών σκίτσων και γελοιογραφίας.

-- Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Χέρσου - Δοϊράνης διοργανώνουν συνεστίαση - πολιτική εκδήλωση στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα του Μουστάκα στο Δροσάτο. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 10/8

-- Σε πολιτική εκδήλωση στα Παλαιά Ρούματα στα Χανιά, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία (καφενείο Κατζάκη) θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στο Κοινοτικό Γραφείο Αγ. Λέοντα Ζακύνθου, στις 9.00 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Κορφιάτης, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ