Σάββατο 30 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Συνήγορος των γκάνγκστερ

Ειδικά, όμως, για τις σχετικές δηλώσεις της Μ. Δαμανάκη πρέπει να σημειώσουμε και κάτι ακόμη. Το μόνο που την ανησυχεί είναι μη τυχόν και μειωθεί το κύρος του ΝΑΤΟικού δικαστηρίου..! «Ο σεβασμός των συνταγματικών θεσμών της Γιουγκοσλαβίας, της Σερβίας, δεν είναι λεπτομέρεια και πολύ φοβούμαι ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε ο χειρισμός του όλου θέματος θίγει και το ίδιο το κύρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου», δηλώνει.

Προφανώς, η κ. Δαμανάκη ούτε είδε ούτε ξέρει ποιοι έχουν ματοκυλήσει τα Βαλκάνια. Ούτε άκουσε τους ίδιους τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες να μιλούν για τα θύματά τους, έστω κι αν τα χαρακτήριζαν παράπλευρες απώλειες. Ούτε είδε ποτέ εκείνον τον σιχαμερό εκπρόσωπο Τύπου του ΝΑΤΟ, Τζ. Σι, που περηφανευόταν ισχυριζόμενος ότι κρατάει στα χέρια του τον διακόπτη του ηλεκτρισμού, όταν με τους ανελέητους βομβαρδισμούς κατάφεραν να βυθίσουν στο σκοτάδι τη γειτονική χώρα.

Τι να πούμε εμείς; Αλίμονο σ' όποιον δε βλέπει όλ' αυτά...

Υ.Γ.: Και μην αντιτάξει κανείς τις ευθύνες του Μιλόσεβιτς στο χειρισμό των όποιων θεμάτων στη χώρα του και των υπαρκτών ευθυνών του. Αυτό είναι μια υπόθεση που θα την κρίνει ο λαός της Γιουγκοσλαβίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ