Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σε διαφορετικές αποστολές

Σε διαφορετικές αποστολές βρίσκουν οι σημερινές ρεβάνς των πλέι οφ στο Europa League την ελληνική τριάδα των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ατρόμητου, για το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από τους τρεις πιο άνετος είναι ο Δικέφαλος, που θα αγωνιστεί στη Δανία με την Μπρόντμπι, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει το εισιτήριο, μετά τη νίκη του με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, το παιχνίδι για όσους χρησιμοποιηθούν αποτελεί και ένα γερό τεστ, ώστε να αποδείξουν πολλά.

Με εφαλτήριο την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, φιλοξενώντας την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν μετά το 0-0 στο Μπακού, καλείται σήμερα να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως φαβορί και να περάσει στους ομίλους. Σύμφωνα με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου, η πρόκριση είναι υποχρέωση της ομάδας του, επισημαίνοντας όμως πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι.

Το πλέον δύσκολο έργο των τριών έχει ο Ατρόμητος, που θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στη ρεβάνς της ήττας του με 1-0 στο Περιστέρι. Ωστόσο, η καλή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας στον πρώτο αγώνα, παρά την ήττα για την οποία έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, τους κάνει να ελπίζουν σε κάτι ανάλογο σήμερα και δημιουργεί αισιοδοξία.

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η TV

ΔΑΝΙΑ: Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ (21.00 ΟΤΕ Sports 1)

ΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Καμπάλα (21.00 ΟΤΕ Sports 2)

TOYΡΚΙΑ: Φενέρμπαχτσε - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (21.00)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ