Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΑΝΕΛ
Ζήτησαν ενίσχυση μονοπωλίων στα πρότυπα Καραϊβικής...

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, απευθυνόμενος στους «νοικοκυραίους», όπως ο ίδιος τους κατονόμασε, τάχθηκε υπέρ της ελαφρύτερης φορολόγησης και κινήτρων προς τόνωση της περιλάλητης επιχειρηματικότητας, ακόμα και με αφορολόγητες ζώνες στα νησιά, κατά το «πρότυπο» της Καραϊβικής (!) όπως είπε...

Διαφήμισε, δε, ως σημαντικό έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την εκποίηση ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω 50χρονης μίσθωσης στρατοπέδων τους σε ιδιώτες. Αλλωστε, αποφάνθηκε θετικά σε ερώτημα για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δημοσίου, λέγοντας και ότι οι ΑΝΕΛ πιστεύουν στην «ιδιωτική πρωτοβουλία».

Παραπέρα, διαφημίζοντας τη χρησιμότητα του κόμματός του στα μονοπώλια, θύμισε ότι την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο οι ΑΝΕΛ είχαν συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα, δεν «διέρρευσε» κανείς βουλευτής τους από την υπερψήφιση αντιλαϊκών μέτρων.

Επαιξε και αυτός την «κασέτα» ότι μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα που ήδη ψήφισαν στη Βουλή, στις 14 Αυγούστου, με το τρίτο μνημόνιο, θα πάνε να τα ...επαναδιαπραγματευτούν με τους εταίρους τους.

Τέλος, συνέταιρος μιας κυβέρνησης του «πρώτη φορά Αριστερά» μίλησε ανοιχτά για «λαθρομετανάστες» στοχοποιώντας ανθρώπους κυνηγημένους από φτώχεια και πόλεμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ