Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ο σύντροφος Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μίκρας Θεσσαλονίκης.

***

φωτό 1

Πέρασαν δύο χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΑΣ. Μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, εντάχθηκε νεότατος στις γραμμές του ΚΚΕ, όπου παρέμεινε αταλάντευτος και αγωνιζόμενος μέχρι το τέλος της ζωής του. Σεμνός αγωνιστής και ακέραιος χαρακτήρας, με ιδιαίτερη αγάπη για τους νέους συντρόφους, έχαιρε πάντα σεβασμού και εκτίμησης από τους συντρόφους του.

Στη μνήμη του, και μπροστά στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, οι εγγονές και τα παιδιά του προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

***

φωτό 1

Ο πατέρας μας, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΤΖΗΣ, γιατρός, συνελήφθη και καταδικάστηκε από το έκτακτο Στρατοδικείο Τρίπολης σε θάνατο. Υπήρξε λαϊκός γιατρός και αφιέρωσε την επιστήμη του στην υπηρεσία του λαού και του αγώνα του. Στο Στρατοδικείο κράτησε αδούλωτη στάση μέχρι το τέλος. Εκτελέστηκε στις 25/11/1948 στον Αϊ - Θανάση Τρίπολης.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε το ποσό των 500 ευρώ, μέσω της ΤΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, για την αποπεράτωση του μνημείου της ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμή των εκατοντάδων εκτελεσμένων αγωνιστών της περιόδου 1947 - 1949 (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μας) με αποφάσεις του εκτάκτου στρατοδικείου Τρίπολης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

Eurokinissi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
Τα παιδιά του και τα εγγόνια του

***

Στο Ηλιόλουστο Κιλκίς, την Τρίτη 1η Σεπτέμβρη, έγινε η κηδεία των πολυαγαπημένων φίλων και συντρόφων ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ και της γυναίκας του ΣΙΣΥΣ που σκοτώθηκαν σε τροχαίο.

Στη μνήμη τους, η Ευθυμούλα Τομπρουκίδου και ο αδερφός της Δημήτρης Τομπρουκίδης προσφέρουμε στο κόμμα της εργατικής τάξης το ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συζύγου μου συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ και της αγαπημένης μου κορούλας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ που «έφυγε» πριν δυόμισι χρόνια και θα είναι πάντα, όσο ζω, στο μυαλό και στην καρδιά μου, θα τη σκέφτομαι μέρα και νύχτα. Στη μνήμη τους, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ για τις εκλογές, μέσω της ΚΟΒ Καλαμπάκας Τρικάλων.

Μαρία Γκουλιώνη

***

φωτό 1

«Ησουν καλός, ήσουν γλυκός, είχες τις χάρες όλες, όλα τα χάδια τ' αγεριού του κήπου όλες τις βιόλες»

Δέκα χρόνια απουσίας. Δυσαναπλήρωτο κενό. «Εφυγες» στα είκοσι δύο και είναι σαν χθες. Μας λείπεις Περικλή σ' όλες τις στιγμές της ζωής μας. Γλυκιά ανάμνηση το πρόσωπό σου. Δε σε ξεχνάμε, θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μας.

Στην μνήμη του ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΑ προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Πρέβεζας.

Οι γονείς του και τ' αδέλφια του

Η γιαγιά του Μαρία Μανίκη

Οι θείοι του Σπύρος Ζήσης - Λίτσα Μανίκη

Τα ξαδέρφια του, Αλέκα και Χριστόφορος

***

Στη μνήμη του αδελφού και θείου ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΗΝΗ, που «έφυγε» για πάντα από τη ζωή στις 2 Σεπτέμβρη 2015, ύστερα από μακρόχρονη αρρώστια και αντί για λουλούδια, η οικογένεια Κώστα Σελήνη προσφέρει, όπως ο θανών επιθυμούσε, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δέλτα Λάρισας. Ο Γιάννης, μέχρι τη δύση της ζήσης του ήταν αταλάντευτο μέλος του ΚΚΕ και πρόσφερε με ανιδιοτέλεια κι ατσιγκούνευτα, φτάνοντας μέχρι την υπέρτατη θυσία, από όποιο μετερίζι η ταξική πάλη τον έταξε.

Πάνος Γεραμάνης
Πάνος Γεραμάνης
***

φωτό 2

Στην ιερή μνήμη του Καπετάν Ανάποδου (ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ), του ΠΑΝΟΥ ΓΕΡΑΜΑΝΗ, του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ και όλων των Ευβοιωτών Αγωνιστών, ο Νίκος Ελευθεριάδης προσφέρει 100 ευρώ για το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

***

φωτό 1

Στις 29 Σεπτέμβρη «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσά μας ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΜΑΪΔΗ. Από μικρή ηλικία γνώρισε τις δυσκολίες της ζωής. Γρήγορα, όμως, γνώρισε τη «ζεστασιά» της κομματικής ζωής και μέχρι το «φευγιό» της παρέμεινε πιστή στο Κόμμα.

Στη μνήμη της σ. Σοφίας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Οι σύντροφοί της από τις ΚΟΒ Καλλιθέας

***

Στη μνήμη του πρωτοπόρου εκπαιδευτικού ΗΛΙΑ ΒΕΝΕΤΗ, που ανιδιοτελώς στήριξε το ΚΚΕ, στα δύσκολα χρόνια, η οικογένειά του και οι φίλοι του προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

Στη μνήμη των μελών μιας οικογένειας, δοσμένης στον αγώνα για την πρόοδο της κοινωνίας: Του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, του παππού μου ΓΙΩΡΓΟΥ (Μακρονησιώτη), της γιαγιάς ΦΩΣΤΗΡΑΣ και των παιδιών τους, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΣΟΦΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΗ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΗΤΙΔΗ, προσφέρω 80 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κάτω Πόλης Πτολεμαΐδας.

Θέμης Νικητίδης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ και για τις προεκλογικές ανάγκες του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

Αρίστος Οσμαλής

***

Στη μνήμη της ΤΑΣΙΑΣ ΜΕΛΑ, συζύγου του αντιστασιακού σ. Ευάγγελου Μελά, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, η κόρη της σ. Ελένη Ασπρούδη και ο γαμπρός της Δημήτρης Ασπρούδης, προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, για ενίσχυση στον προεκλογικό αγώνα.

ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

φωτό 1

«Εφυγε» ο σ. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΡΑΣ. Ο σύντροφος γεννήθηκε το 1941, ήταν ένα από τα 7 παιδιά της φτωχιάς οικογένειάς του. Ο πατέρας του ήταν κομμουνιστής επί δικτατορίας Μεταξά. Ο Νίκος με τα αδέρφια του φεύγουν μετανάστες στη Γερμανία και δουλεύουν σε εργασιακούς χώρους που επικρατούσαν άθλιες συνθήκες. Ολα αυτά ατσαλώνουν τον σ. Νίκο. Παίρνει από μικρό μέρος στους αγώνες. Μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη και της ΕΔΑ το '67, ρίχνεται στον αντιδικτατορικό αγώνα. Το '68 γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Εδωσε μάχη απέναντι στους οπορτουνιστές διασπαστές και στην προσπάθειά τους να διαλύσουν το Κόμμα. Το 2000 που επέστρεψε στην Κατερίνη συνδέθηκε αμέσως με την ΚΟ. Μέχρι και την τελευταία του στιγμή δεν έλειψε από την κομματική ζωή και τη δράση της οργάνωσης. Υπόδειγμα κομμουνιστή, σεμνός, αλύγιστος, ανιδιοτελής.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προφέρει 50 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του Κόμματος.

***

φωτό (χαρτί) 1

Πριν από λίγες μέρες «έφυγε» από κοντά μας, πλήρης ημερών, η αγαπημένη μητέρα μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΩΓΑ. Μια από τις χιλιάδες «ανώνυμες» αγωνίστριες της ζωής, που πάντα βρισκόταν δίπλα μας.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 500 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω των Κομματικών μας Οργανώσεων.

Μπάμπης - Γιάννης

***

φωτό (χαρτί) 1

«Εφυγε» από τη ζωή στις 29.8.2015 η συντρόφισσα ΑΓΑΘΗ ΓΚΟΛΤΣΙΟΥ, σε ηλικία 76 ετών από τροχαίο. Η κηδεία της έγινε την επομένη στην Κατερίνη. Η σ. Αγαθή μεγάλωσε φτωχικά, χωρίς πατέρα λόγω του Εμφυλίου. Πήγε να γνωρίσει τον πατέρα της στην προσφυγιά. Παντρεύτηκε το σ. Χρήστο Γκόλτσιο, αγωνιστή του ΔΣΕ. Μετά τον επαναπατρισμό εγκαταστάθηκαν στην Κατερίνη όπου η Σοφία έζησε σεμνή, αγαπητή, φιλόξενη και φίλη για όσους τη γνώρισαν εδώ στην Κατερίνη. Τη σορό της συνέδεψαν πλήθος κόσμου, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι.

ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Προς τιμή της αξέχαστης Αγαθής προσφέρω 20 ευρώ στο «Ρ».

Ο κουμπάρος του, Καραμπίδης Αλέκος

***

φωτό 1

Την 1η Ιούλη «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ.

Στη μνήμη του ο Κώστας Φιλιούσης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

φωτό(χαρτί με επιστροφή) 1

Πέρασαν 5 χρόνια από το θάνατο του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα και παππού ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Μας λείπει πολύ! Ηταν πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ για τα οποία αγωνίστηκε συμμετέχοντας στην Εθνική Αντίσταση και το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας όπου και τραυματίστηκε. Πέρασε δύσκολα χρόνια τόσο στην εξορία, όσο και στην προσφυγιά. Ποτέ του όμως δεν μετάνιωσε και δεν λύγισε.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω των ΚΟ Πετρούπολης.

Η οικογένειά του

***

φωτό 1

Στις 29 Αυγούστου 2015 «έφυγε» από τη ζωή η ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ. Γεννήθηκε στον Παγώνδα Σάμου το 1927. Υπήρξε σύνδεσμος του ΕΛΑΣ την περίοδο 1943-1944. Εζησε στον Παγώνδα Σάμου και τα τελευταία της χρόνια στην Πετρούπολη.

Στη μνήμη της, τα αδέλφια της Βαγγέλης, Σταματία, Δέσποινα και τα ανίψια της προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

φωτό (χαρτί) 1

Στις 28/7/2015 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Σ' όλη του τη ζωή από τα άγρια μετεμφυλιακά χρόνια έως σήμερα, υπήρξε πιστός φίλος και ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Ηλίας Τυροκομάκης
Ηλίας Τυροκομάκης
Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ για ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα.

Η οικογένειά του

***

φωτο 1

Στις 14 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 30 χρόνια από το θάνατο του κομμουνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑ (1932 - 1985). Γεννήθηκε και έζησε στους Γόννους Λάρισας. Μπήκε από νωρίς στο λαϊκό κίνημα. Συμμετείχε στη Νεολαία Λαμπράκη, στην ΕΔΑ και μεταδικτατορικά στο ΚΚΕ. Διετέλεσε πρόεδρος του Καπνικού Συνεταιρισμού, του Αγροτικού Συλλόγου και της Κοινότητας Γόννων. «Εφυγε» νωρίς, στα 53 χρόνια του, αφήνοντας πίσω του κενό και θλίψη.

Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΤΕ Λάρισας.

Τάσος - Δροσιά και Δέσποινα Τσιλιμίγκα

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας του αδερφού μου ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΥΚΟΥ, καθώς και των αγωνιστών στον τίμιο αγώνα του ΚΚΕ Ερμιόνης Αθανασίου, Αλέξανδρου Ελευθερίου και Μπάμπη Αλεξανδρόπουλου κατοίκων Πετρούπολης, ο σ. Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ ως οικονομική ενίσχυση στις αυξημένες ανάγκες του προεκλογικού αγώνα.

***

φωτό 1

« - "Σταματούλα, Κωστούλα ξυπνάτε, στους Μύλους βλέπω το απόσπασμα του Γιακιά να κατεβαίνει στο χωριό. Κάτι κακό προαισθάνομαι. Ο Νικόλας πού είναι; Ηταν να πάει ψωμί στα παιδιά;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
- "Σώπα ρε μάνα. Σήμερα είναι 14 Σεπτέμβρη, του Σταυρού, για εκφοβισμό έχουν έρθει στο χωριό μας. Τέτοιες μέρες δεν σκοτώνουν, είναι θεοσεβούμενοι αυτοί".

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου με τις νυφάδες μου και οι φασίστες ήταν μπροστά μας: "Τράβα να δεις τους γιους σου με τους υπόλοιπους σφαγμένους στην πλατεία στο Ληξούρι".

Κατάφερα να κρατηθώ όρθια, παιδάκι μου, να τον φτύσω κατάμουτρα και να του πω: "Τα παιδιά μου σκοτώθηκαν για να δουν τα παιδιά τους, αλλά και τα παιδιά όλου του κόσμου, καλύτερες μέρες. Φύγετε από μπροστά μου".

Αγκάλιασα τις νύφες και τα μικρά - ο Θύμιος μου ήταν μόνο 40 ημερών.

Ξαφνικά πάγωσα. Ο Νικόλας θα τους πήγαινε το ψωμί. Πάει και αυτός, είπα. Μου έμεινε μόνο ο Θανάσης μου. Ετρεξα σαν τρελή, το ξύπνησα.

"Θανάση μου, σήκω, οι φασίστες σκότωσαν τα παιδιά στο Πλατύ Γιαλό, ήταν κι ο Νικόλας μαζί τους".

Μετά το πρώτο σοκ, λέει: "Μάνα, κοίτα στο λινό. Αν είναι εκεί τα καρβέλια, ο Νικόλας δεν έχει πάει". Πράγματι ήταν εκεί. Μια γειτόνισσα τον είχε πάρει τη νύχτα, να τη βοηθήσει στο πάτημα των σταφυλιών.

Γι' αυτό, παιδάκι μου, σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 1946, δεν θέλω να μιλάω ούτε να τρώω. Σήμερα ζω πάλι εκείνη τη μέρα και τα δύσκολα που ακολούθησαν, μέχρι που ήρθε και το 1949, που μου σκότωσαν και τον Θανάση μου. Ομως εγώ είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου. Δεν πρόδωσαν ποτέ το Κόμμα τους και έδωσαν τη ζωή τους για την υπόθεση της εργατικής τάξης».

Εμείς τα εγγόνια της και παιδιά του, σαν ελάχιστο φόρο τιμής, προσπαθούμε να τιμήσουμε τους αγώνες, τη θυσία τους.

Στη μνήμη των: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ, εκτελεσμένων στο ΔΣΕ, του πατέρα μας ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, που μέχρι το τέλος της ζωής του τίμησε τον τίτλο του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ, αλλά και της ηρωίδας μάνας και γιαγιάς μας ΜΗΛΙΑΣ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
Θεοφιλάτος Θανάσης, Θεοφιλάτου Μηλιά, Γρηγοροπούλου Μάχη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ ο Δημήτρης Ζάχαρης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ ενίσχυση.

* Τα μέλη της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ, στη μνήμη του σ. ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ, προσφέρουν στο Κόμμα 520 ευρώ.

* Στη μνήμη του σ. ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ προσφέρω 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του Κόμματος.

Στρατής Αντώνας

***

φωτό 1

Για την εκλογική μάχη που δίνει το Κόμμα μας, προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μου, αντί για χρονιάτικο μνημόσυνο, στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΑ, που έζησα πάνω από 60 χρόνια μαζί του.

Ελισάβετ Γούλα

***

Στις 7/9/2015, στις 7.30 π.μ., έπαψε να χτυπά η καρδιά της αδελφικής μου φίλης, Ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΒΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ.

Στη μνήμη της αντί στεφάνου προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς.

Ελισάβετ Γούλα


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ

ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΜΑΤΖΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΤΖΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΣΑΜΑΪΔΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΑΜΑΪΔΗ ΣΟΦΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΑΘΗ ΓΚΟΛΤΣΙΟΥ
ΑΓΑΘΗ ΓΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΩΓΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΩΓΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ