Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΑΝΕΛ
Οι ... «αδιάφθοροι»

Την ...πάταξη της «διαφθοράς» και της «διαπλοκής» που μπορεί να «εγγυηθεί» μόνο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, συνεχίζει να εμφανίζει ως διακύβευμα των εκλογών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, με συνέντευξή του την περασμένη Κυριακή στην εφημερίδα «Real», συμβάλλοντας και από το δικό του πόστο στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού.

Ετσι, βγάζοντας λάδι το καπιταλιστικό σύστημα που παράγει αυτά τα φαινόμενα σημείωσε: «Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα τελειώσει η μεταπολίτευση και θα πάνε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας οι κυβερνήσεις της συγκάλυψης, των σκανδάλων της "Siemens", των εξοπλιστικών, των υποβρυχίων, της εισόδου της χώρας στο μηχανισμό στήριξης (σ.σ. εννοώντας το ΠΑΣΟΚ) ή εάν η Ελλάδα θα αποκτήσει μια κυβέρνηση που θα αποτελείται από νέους ανθρώπους που δεν θα τους κρατά κανείς, όπως λέει ο ελληνικός λαός, με "τη γίδα στην πλάτη"»...

Αναφερόμενος σε πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ ανέφερε: «Βεβαίως και θα καλέσω τους σοβαρούς βουλευτές της ΝΔ, του μεσαίου χώρου και όχι τα ακραία στελέχη της ακροδεξιάς που έβριζαν τον κ. Καραμανλή και τον ίδιο τον κ. Μεϊμαράκη, να έρθουν να στηρίξουν μια σοβαρή κυβέρνηση. Σε μια κυβέρνηση που θα συνυπάρχουν η Αριστερά και η έντιμη Κεντροδεξιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ