Κυριακή 11 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα απένατι στην επίσπευση των αντιλαϊκών μέτρων

Η κατάθεση και ψήφιση των προαπαιτούμενων τη βδομάδα που έρχεται θα πάρει άμεση απάντηση. Κορυφώνεται η προετοιμασία για τα συλλαλητήρια στις 22/10 και την απεργία στις 12 Νοέμβρη

Οι εξελίξεις της περασμένης βδομάδας στο «μέτωπο» της Κοινωνικής Ασφάλισης, η κινητικότητα στα Εργασιακά και τα προαπαιτούμενα του μνημονίου, επιβεβαιώνουν ότι η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ να καλέσει στη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα στις 22 Οκτώβρη και σε προετοιμασία για απεργία στις 12 Νοέμβρη, είναι επιτακτική ανάγκη να βρει πλατιά ανταπόκριση από εργαζόμενους, συνδικάτα και φορείς του κινήματος.

Οπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση, σαν τον κλέφτη, επισπεύδει τα χρονοδιαγράμματα και σκοπεύει να φέρει για ψήφιση στη Βουλή τα προαπαιτούμενα μέσα στη βδομάδα που έρχεται. Με αυτό το δεδομένο, το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα σε ετοιμότητα για να δοθεί άμεση αγωνιστική απάντηση.

Τα μέτρα που έρχονται με τα προαπαιτούμενα και μετά από αυτά, θα κάνουν ακόμα χειρότερη τη ζωή του λαού και κυρίως τη ζωή των παιδιών της εργατικής - λαϊκής οικογένειας. Επομένως, τώρα, χωρίς καμιά καθυστέρηση, πρέπει να οργανωθεί η πάλη των εργαζόμενων. Ηδη, τις προηγούμενες μέρες, περισσότερα από 100 σωματεία συνεδρίασαν και πήραν αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια και στην απεργία. Εκατοντάδες ακόμα συνδικαλιστικές οργανώσεις προγραμματίζουν από αύριο συνεδριάσεις και Γενικές Συνελεύσεις.

Η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα, είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια και χρειάζεται να ενταθεί μπροστά στην απεργία, παράλληλα με τις πρωτοβουλίες που θα ζωντανεύουν την προετοιμασία των κινητοποιήσεων και θα ενισχύουν τις αγωνιστικές διαθέσεις στους χώρους δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ