Παρασκευή 16 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΒΟΥΛΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Επίθεση στο ΚΚΕ για λογαριασμό του συστήματος

Επίθεση στο ΚΚΕ για λογαριασμό του συστήματος εξαπέλυσαν οι βουλευτές της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά το ρόλο τους ως μαντρόσκυλα του συστήματος, βάζοντας στο στόχαστρο την εργατική τάξη, το κίνημά της, χτυπούν βρώμικα το ΚΚΕ, που πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης κατά του καπιταλιστικού συστήματος που αυτοί υπηρετούν. Ετσι ανέσυραν, μέσω του Ηλ. Κασιδιάρη, τα μουχλιασμένα επιχειρήματα του αυριανισμού για «συγκυβέρνηση με τη ΝΔ» και έφτασαν στο σημείο να επιχειρήσουν να εμπλέξουν το ΚΚΕ με την «Siemens»!

Η απάντηση ήταν άμεση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, ο οποίος υπενθύμισε ότι η «Siemens» υπάρχει στην Ελλάδα από το 1920 και πως μαζί με άλλες πολυεθνικές εταιρείες στη Γερμανία «ήταν χρηματοδότες του Χίτλερ, του ιδεολογικού ηγέτη της Χρυσής Αυγής».

Τη σκυτάλη της πρόκλησης ανέλαβε στη συνέχεια ο υπόδικος για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, βουλευτής Γιάννης Λαγός, ο οποίος, ως στέλεχος της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, ανέλαβε να κάνει την πιο βρώμικη δουλειά του συστήματος και κρίνοντας εξ ιδίων και των αφεντικών τους τα αλλότρια, το ...έριξε στα περί «οικονομικών εγκλημάτων του ΚΚΕ», επειδή τάχα δε δέχεται να γίνει έλεγχος στα ταμεία του!

Η αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ ήταν άμεση. Κατήγγειλαν τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για τις δολοφονικές επιθέσεις της σε εργάτες και μετανάστες και αποχώρησαν. Το ίδιο έπραξαν βουλευτές και άλλων κομμάτων, ενώ ο πρόεδρος της έδρας διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά.

Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση αυτή εκδηλώνεται τη στιγμή που τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος πρωτοστατούν στην οργάνωση της πάλης ενάντια στη νέα αντιλαϊκή επίθεση. Για την ιστορία μόνο, να πούμε ότι οι χρυσαυγίτες εξάντλησαν τον τσαμπουκά τους στην επίθεση στο ΚΚΕ, ενώ για το σφαγιασμό εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έβγαλαν λέξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ