Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ψάχνοντας τον... εαυτό τους

Με τη νίκη να θεωρείται μονόδρομος για τους λόγους που έχει ο καθένας να την επιδιώκει, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αγωνίζονται σήμερα στην 3η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League κόντρα στην Κράσνονταρ (22.05 ΟΤΕ Sports 2) εντός και τον ΑΠΟΕΛ (20.00 OTE Sports 3) στην Κύπρο, αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές αναζητεί... βάλσαμο

Στην Τούμπα ο Δικέφαλος κόντρα στη ρωσική ομάδα στοχεύει στην πρώτη του νίκη στον 3ο όμιλο, αρχικά για να του αναπτερωθούν οι ελπίδες πρόκρισης αλλά και να βάλει ένα τέλος στις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων ημερών. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν και την ψυχολογική τόνωση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε αλλαγές σε πρόσωπα για σήμερα, που έχουν να κάνουν είτε με λόγους προφύλαξης κάποιων παικτών (Μπερμπάτοφ, Λέοβατς) είτε γιατί κάποιοι δεν έχουν πείσει μέχρι τώρα, όπως ο τερματοφύλακας Ολσεν (επανέρχεται ο Γλύκος). Οπως επισήμανε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, οι αλλαγές δεν σημαίνουν πως σήμερα θα «κατέβει η β' ομάδα» αφού αν και παραδέχθηκε πως το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό, τόνισε πως και η πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι στους στόχους της ομάδας. Μιλώντας για την Κράσνονταρ την χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα και αξιόλογο αντίπαλο. Στο άλλο ματς του ομίλου η Καμπάλα θα φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ (18.00 OTE Sports 1).

Αστέρας Τρίπολης: Θέλει να ...ανατείλει

Με απολογισμό στις 2 αγωνιστικές μία ισοπαλία (1-1 με Σπάρτα Πράγας εντός) και μια βαριά ήττα (4-0 από τη Σάλκε) αλλά και μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας ψάχνει στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τον καλό του εαυτό που δεν έχει δείξει μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη... Ενα θετικό αποτέλεσμα θα τον βάλει στο κυνήγι της πρόκρισης αλλά θα αποτελέσει και εφαλτήριο για τη συνέχεια και στη Super League. «Επανεκκίνηση» είναι το σύνθημα στο οποίο εστιάζει ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, επισημαίνοντας πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για τους στόχους της σε Εuropa League και πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς η Σπάρτα Πράγας θα υποδεχθεί τη Σάλκε (OTE Sports 2).

Τα άλλα σημερινά παιχνίδια

(20.00) Λάτσιο - Ρόσεμπουργκ (OTE Sprots 5), Ντνίπρο - Σεντ Ετιέν, Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ - Σκερντέμπεου, Βασιλεία - Μπελενένσες, Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν (OTE Sprorts 7), Μονακό - Καραμπάχ, Αντερλεχτ - Τότεναμ (OTE Sports 4), Αλκμάαρ - Αουσμπουργκ, Παρτιζάν Βελιγραδίου - Ατλέτικ Μπιλμπάο (ΟΤΕ Sports 8).

(22.05) Λέγκια - Μπριζ, Μίντιλαντ - Νάπολι (OTE Sports 5), Βιγιαρεάλ - Ντιναμό Μινσκ (OTE Sports 7), Ραπίντ Βιέννης - Πίλζεν, Μπράγκα - Μαρσέιγ (OTE Sports 8), Λίμπερατς - Γκρόνιγκεν. Μόλντε - Σέλτικ, Φενέρμπαχτσε - Αγιαξ (OTE Sports 4), Λίβερπουλ - Ρούμπιν Καζάν (OTE Sports 3), Μπορντό - Σιόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ