Παρασκευή 6 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δύσκολη αρχή

Το πρώτο ...λιθαράκι για την κατάκτηση του εισιτηρίου που θα την οδηγήσει στα τελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στην Αργεντινή, θα προσπαθήσει να βάλει σήμερα η εθνική μας ομάδα των ανδρών στην Προύσα. Συγκεκριμένα, στο «Ατατούρκ Σπορτ Χολ» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 21.30, στο πλαίσιο των προκριματικών, το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρωσίας, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Παρότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Προσαλίκας θεωρεί ότι η Ρωσία ήδη έχει «καπαρώσει» την πρώτη θέση και ένα από τα 11 ευρωπαϊκά εισιτήρια για την Αργεντινή, η αισιοδοξία ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση (μέσω της 2ης θέσης), είναι διάχυτη στους κόλπους της. Στο άλλο ζευγάρι του ομίλου, η Τουρκία κοντράρεται με την Εσθονία (19.00).

  • Τον αποκλεισμό γνώρισαν χτες από το 4ο Open «Γουόρλντ Τουρ 2001» μπιτς βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται στους Κανάριους Νήσους, οι Νικολαΐδου - Κουτρουμανίδου, μετά τις διαδοχικές ήττες που υπέστησαν από τις Ελβετίδες Τρουσέλ - Κέλικερ με 2-0 (21-15-21-19) και τις Τομπιάσοβα - Τεκνετζίανοβα (Τσεχία) με 2-0 (21-11, 21-11).
  • Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό, συνεχίζεται σήμερα η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Τζάλεντζερ μπιτς βόλεϊ ανδρών που πραγματοποιείται στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ