Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ
Δυναμική λαϊκή αντίδραση ενάντια στα σχέδια αύξησης των δημοτικών τελών

Δεκάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και αυτοαπασχολούμενοι συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στο Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδρώντας στα σχέδια αύξησης των δημοτικών τελών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής της περιοχής. Ξεδιπλώνοντας πανό στην αίθουσα, απαίτησαν να αποσυρθεί το θέμα οριστικά από το Συμβούλιο και τελικά η δημοτική αρχή κάτω από τη λαϊκή αντίδραση ανέβαλε τη σχετική συζήτηση.

Τα σχέδια της δημοτικής αρχής, σε μια περίοδο που τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν από την κλιμακούμενη αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ήταν η αύξηση 10% στα δημοτικά τέλη στη Νίκαια, 6% στο Ρέντη και αύξηση 20% στο Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στη Νίκαια.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας - Ρέντη», με ανακοίνωσή της καλεί το λαό της πόλης και τους εργαζόμενους του δήμου σε επαγρύπνηση για να μην επιβληθεί καμία αύξηση και κανένα νέο χαράτσι από τη δημοτική αρχή Ιωακειμίδη. Να διεκδικήσει την άμεση κάλυψη όλων των αναγκών του δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό, αύξηση στη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου, μείωση των δημοτικών τελών, μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στην καθαριότητα του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ