Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σε διαφορετικές αποστολές

Σε διαφορετικούς ρόλους και αποστολές βρίσκει η 4η αγωνιστική των ομίλων στο Eurocup τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, Αρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, των οποίων φυσικά στόχος είναι η νίκη.

Για τον 4ο όμιλο, ο Αρης, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες κόντρα σε Μπούντοσνοστ εντός και Ούνιξ εκτός, θα υποδεχθεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου (19.00 EΡΤ3) θέλοντας την επιτυχία που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ του ομίλου και θα τον φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η ψυχολογία στους «κίτρινους» είναι ιδανική μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα άλλα ματς του ομίλου: Μπούντουσνοστ - Ούνιξ (20.00), Τραμπζοσπόρ - Μπάνβιτ (19.00).

Καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια είτε για πρακτικούς λόγους είτε για λόγους ψυχολογίας είναι η εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο Σαράτοφ με αντίπαλο την Αβτοντόρ για τον 5ο όμιλο (16.00 Νοvasports 2). Ο Δικέφαλος, που τις τελευταίες 15 μέρες μετράει μόνο ήττες στις υποχρεώσεις του σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν έχει άλλα περιθώρια αφού έχει μόλις μια νίκη στον όμιλο. Η εμφάνιση του Δικέφαλου κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα, αφήνει κάποια χαραμάδα αισιοδοξίας για ανάκαμψη. Για τον ίδιο όμιλο θα γίνουν σήμερα και τα παιχνίδια: Λιετούβος Ρίτας - Ζενίτ (19.00), Μπεσίκτας - Σζολνόκι (19.00).

Με τη νίκη επί της Νινζί στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική να έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της, ΑΕΚ και πάλι ως γηπεδούχος σήμερα κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ (19.00 ΟΤΕ Sports 4) επιδιώκει κάτι ανάλογο. Μια ακόμα νίκη θα ισοσκελίσει τις δυο ήττες στο ξεκίνημα και θα φέρει τον Δικέφαλο σε ακόμα καλύτερη θέση για τον στόχο της πρόκρισης. Από την άλλη θα είναι και ένα ψυχολογικό εφαλτήριο ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον όμιλο. Στα άλλα ματς θα παίξουν: Νινζί - Νεπτούνας (18.00 Εurosports 2), Κράσνι - Γαλατασεράι (18.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ