Κυριακή 22 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ημερίδα για την Υγεία την Πέμπτη

Ημερίδα με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 26 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τοποθετήσεις θα κάνουν οι:

  • Αθηνά Γραμματικοπούλου, Νοσηλεύτρια, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων του «Θεαγενείου», με θέμα «Οι εξελίξεις στα ειδικά νοσοκομεία και οι επιπτώσεις στους ασθενείς».
  • Βαγγέλης Παπαμιχάλης, Νευρολόγος, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών, με θέμα «Οι εξελίξεις στα περιφερειακά νοσοκομεία».
  • Βασίλης Ρέβας, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων, με θέμα «Η απάντηση του συνταξιουχικού κινήματος απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την Κοινωνική Ασφάλιση, Υγεία, Πρόνοια».
  • Βασίλης Ουραήλογλου, Αναισθησιολόγους εντατικολόγος, διευθυντής ΕΣΥ και πρόεδρος της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικολογίας, με θέμα «Υποστελέχωση ζωτικών ειδικοτήτων».
  • Στέλιος Καζεπίδης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ενωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, με θέμα «Η επίθεση στα προνοιακά επιδόματα και οι επιπτώσεις στα ΑμεΑ».
  • Στράτος Κουρτζανίδης, Πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ και μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, με θέμα «Η Υγεία - Πρόνοια υπόθεση του εργατικού κινήματος».
  • Στέλιος Γαλατιανός, Εργαζόμενος στο ΙΚΑ, νεφροπαθής, με θέμα «Οι επιπτώσεις των μέτρων στην Υγεία στους χρόνια πάσχοντες».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ