Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απεργούν σήμερα οι καθαρίστριες των σχολείων

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων, μετά από κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Καθαριστών - Καθαριστριών Δημόσιων Σχολείων και Εργολαβικών Συνεργείων και των σωματείων που συμμετέχουν σε αυτή. Στην Αθήνα, συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

Εργαζόμενες και εργαζόμενοι στην καθαριότητα διεκδικούν: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων τώρα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς κριτήρια αιθουσών, με πλήρη και σταθερή εργασία και πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Καμία μείωση μισθού, αυξήσεις στους μισθούς που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους κ.ά.

Στη Λάρισα, με συνέντευξη Τύπου, που έδωσε προχτές το Σωματείο καθαριστριών του νομού, κάλεσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων να μην τρομοκρατηθούν από την επίθεση εκφοβισμού που εξαπέλυσε προ ημερών η δημοτική αρχή, λέγοντας ότι δεν δικαιούνται να απεργήσουν, και να πάρουν μέρος στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση. Κάλεσμα απευθύνει και το Σωματείο Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ