Πέμπτη 12 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ξένος για ΑΕΚ

Κοντά στη δεύτερη μετεγγραφή της βρίσκεται η ΑΕΚ που ετοιμάζεται να κλείσει τον πρώτο της ξένο για τη νέα περίοδο. Η Ενωση φέρεται να είναι μια ανάσα πριν την οριστική συμφωνία με τον Αμερικανό Μπράιαν Τόλμπερτ που αγωνιζόταν πέρσι στην τουρκική Φενερμπαχτσέ με τον οποίο ήδη έχει υπογραφεί προσύμφωνο. Ο Τόλμπερτ είναι 27 ετών έχει ύψος 1.88 και τη φήμη του ικανού σκόρερ αφού τα στατιστικά του δείχνουν ότι πέρσι είχε 25 μέσο όρο πόντων σε κάθε παιχνίδι. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έλεγξε το παρελθόν και τις αναφορές για τον παίκτη και αποφάσισε ότι τον ενδιαφέρει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ, θα του προτείνει συμβόλαιο 1+1+1 (με όψιον του «δικέφαλου») και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες. O Τόλμπερτ αποφοίτησε από το κολέγιο του Ιστερν Μίσιγκαν το 1996. Την επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε στην Αυστραλία με τους Μέλμπουρν Μάτζικ. Το 1999 έπαιξε για λίγο στο CBA με τους Αϊντάχο Στάμπιντ, από όπου αναχώρησε το Νοέμβρη. Στη συνέχεια υπέγραψε με την αυστριακή Βιέννα.

  • Η μετεγγραφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου διχάζει τον Ηρακλή. Από τη μια μεριά η διοίκηση που φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην παραχώρηση του παίκτη και από την άλλη οι οργανωμένοι οπαδοί αντιδρούν σε κάτι τέτοιο. Οι τελευταίοι μάλιστα κάνουν συνεχώς... επισκέψεις στα γραφεία της ΚΑΕ και ζητούν να μάθουν πληροφορίες. Πάντως το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Παρά τα σενάρια που θέλουν τους οι «κυανόλευκους» ότι αρνήθηκαν πρόταση του Παναθηναϊκού εντούτοις συνεχώς πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν το νεαρό παίκτη να φοράει του χρόνου τα πράσινα.
  • Το Γιώργο Μπατατούδη περιμένουν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει στις... πλάτες του το θέμα των προσφυγών των Σιγάλα -Λιαδέλη. Οι διοικούντες της ομάδας ευελπιστούν ότι ο μεγαλομέτοχος θα δώσει τα χρήματα προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα οι δυο διεθνείς παίκτες. Αυτό που περιμένουν είναι ο Γιώργος Μπατατούδης να φανεί συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε πριν από αρκετό καιρό για την οικονομική συνεισφορά του, ύψους 70 εκατομμυρίων δραχμών. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε Λιαδέλη και Σιγάλα με σκοπό να μείνουν στην ομάδα. Το ίδιο θα γίνει και με το Γιώργο Λιμνιάτη που ανήκει στο σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ