Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Και επίσημα στο «τριφύλλι» ο Μπουμάλ

Και επίσημα από χτες ο Καμερουνέζος πρώην παίκτης του Πανιωνίου Ολιβιέ Μπουμάλ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Λίγο μετά ο Μπουμάλ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, όπου τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητές του και επισήμανε πως βοηθάει κάποιον να πάει ψηλά.

ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με χτεσινές πληροφορίες, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Γκαλίτσιο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχυθεί στην άμυνα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. Σημειώνεται πως ο Ελληνας αμυντικός, που αγωνιζόταν στη Λόκερεν, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι.

ΑΕΚ: Σε ένα σπουδαίας σημασίας φιλικό αγώνα, όπου υπήρξαν πολλά γκολ εκατέρωθεν αλλά όχι νικητές και ηττημένοι, η ΑΕΚ αντιμετώπισε χτες την Εθνική Αστέγων (για την ιστορία νίκη του «Δικεφάλου» με 6-1) σε ματς με πολλαπλά μηνύματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Μοχάμεντ Μπεν στον Λεβαδειακό από τον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση εκδόθηκε τόσο από τους Πειραιώτες όσο και από τους Βοιωτούς, που ανέφεραν ότι υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ