Σάββατο 22 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Κιτρινόμαυρη» κόντρα

Αρης - ΑΕΚ το σημαντικότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής

Πόλο έλξης για τα περισσότερα φίλαθλα βλέμματα του βόλεϊ αναμένεται να αποτελέσει σήμερα, το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, όπου ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών (19.30). Η «Ενωση», βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μάλιστα ύστερα από τις πρόσφατες επιτυχίες της στο Κύπελλο Κυπελλούχων διαθέτει ακμαιότατο ηθικό. Οι «κιτρινόμαυροι» του Βορρά, πάντως, στην προσπάθειά τους να «μπουν» ξανά στο κυνήγι της κορυφαίας 4άδας της βαθμολογίας, προβλέπεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ωστόσο, ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στη Νίκαια, όπου ο τοπικός Ιωνικός κοντράρεται στο «Καραμπίνη» με τον ενισχυμένο Παναθηναϊκό (18.30). Οι «πράσινοι» θα έχουν στη σύνθεσή τους το Σωτήρη Τσέργα και το Γιώργο Μπατιστάτο που έμειναν ελεύθεροι από τη Φιλία.

Στην Πάτρα, η τοπική ΕΑΠ υποδέχεται τον Πανελλήνιο (19.00, ΣΕΒΕΝ) που προέρχεται από τη νίκη του επί της Ορεστιάδας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι: Ολυμπιακός - Φιλία (Γλυφάδας, 18.00), Ορεστιάδα - Κτησιφών (Ορεστιάδας, 19.00), Ηρακλής - ΠΑΟΚ (Κατσάνειο, 19.00).

  • Για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις: Σήμερα: Πανελλήνιος - ΕΑ Λαρίσης (Πανελληνίου, 17.00), Ηλιούπολη - Νίκη Αλεξανδρούπολης (Ηλιούπολης, 17.30), Αγιος Σώστης - Βριλήσσια (Μετς, 18.00), αύριο: Αρης - Παναθηναϊκός (Χαριλάου, 12.00), Βύρωνας - Αίας Ευόσμου (Βύρωνα, 12.00), Ηρακλής - Φιλαθλητικός (Κατσάνειο, 17.00, ΣΕΒΕΝ).

Η κλήρωση για τα τρία προολυμπιακά τουρνουά βόλεϊ ανδρών, που θα γίνει στην Ευρώπη, θα διεξαχθεί στις 21 Φλεβάρη στην έδρα της διεθνούς ομοσπονδίας, στη Λοζάνη. Τα τρία τουρνουά θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλη στην Πορτογαλία, στη Γαλλία και στην Αθήνα. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: Πορτογαλία, Γαλλία, Ελλάδα (διοργανώτριες), Ισπανία, Καναδάς, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Τυνησία ή Αίγυπτος και μία από τις Πόρτο Ρίκο, Μεξικό και Ολλανδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ