Παρασκευή 15 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παραδίδει και μαθήματα...

Δίνουν και παίρνουν οι ψευδεπίγραφες κατηγορίες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, αστικών ΜΜΕ ότι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δήθεν αποτελεί «απειλή» για τις «επενδύσεις» και την «επιχειρηματικότητα», με αφορμή την εξαγγελία αναστολής των εργασιών της «El Dorado» στις Σκουριές, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης από την κυβέρνηση ανταγωνιστικών συμφερόντων άλλων επιχειρηματικών ομίλων.

Εκτός, όμως, από τα αποστομωτικά δείγματα γραφής της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία προκλητικά στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο με κάθε είδους προνόμια, φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις, ιδιωτικοποιήσεις, για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου... ανέλαβε δράση για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους.

Ο εν λόγω ευρωβουλευτής επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε μπαράζ εκδηλώσεων εξύμνησης της «νεανικής επιχειρηματικότητας». Στις Βρυξέλλες το Νοέμβρη και την ερχόμενη Παρασκευή με αντίστοιχη ημερίδα στη Θεσσαλονίκη παραδίδει μαθήματα... αριστερής επιχειρηματικότητας, με προσκεκλημένους εκπροσώπους επιχειρήσεων και «ειδήμονες» στα «ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης» που προσφέρουν «ζεστό» χρήμα στα μονοπώλια.

Μαθήματα, δηλαδή, κατά παραγγελία των μονοπωλίων με τη σφραγίδα της ΕΕ παραδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ... κι όλα τα άλλα περί κυβερνητικής εχθρότητας στις επενδύσεις είναι φούμαρα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ