Τρίτη 2 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αντιπροσωπεία της ΟΓΕ στο Μπλόκο της Νίκαιας

Η αντιπροσωπεία της ΟΓΕ στο μπλόκο της Νίκαιας
Η αντιπροσωπεία της ΟΓΕ στο μπλόκο της Νίκαιας
Συμπαράσταση στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς μετέφεραν γυναίκες από τους Συλλόγους και τις Ομάδες της ΟΓΕ στην Αττική, που βρέθηκαν την Κυριακή στο μπλόκο της Νίκαιας. Η αντιπροσωπεία της ΟΓΕ από την Αττική ενώθηκε με τις γυναίκες από τους Συλλόγους της Θεσσαλίας και έφτασαν με σημαίες και συνθήματα στο μπλόκο.

Εκεί, ο Βαγγέλης Μπούτας, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, ευχαρίστησε τις δυνάμεις της ΟΓΕ για την καθημερινή τους συμπαράσταση, που δεν περιορίζεται στην παρουσία τους στο μπλόκο. Πρόσθεσε ότι πολλά από τα αιτήματα του αγώνα που δίνουν οι αγρότες, είναι κοινά με τα αιτήματα άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Βιβή Δάγκα, μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ, που επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί η δυναμική του αγώνα, με τη συμμετοχή των γυναικών, αγροτισσών αλλά και ανέργων, συμβοηθούντων μελών και ετεροαπασχολούμενων μελών της αγροτικής οικογένειας.

Οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται καθημερινά σε όλα τα μπλόκα, ενώ αύριο, Τετάρτη, το μπλόκο της Νίκαιας θα επισκεφτεί αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Τους αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής αντιπροσωπεία της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, ενώ αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Πέλλα επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στον Κόμβο Γυψοχωρίου - Τριφυλλιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ