Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Διαζύγιο» ΠΑΟΚ με Αρνεσεν

Το... μάρμαρο για την άσχημη πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και κυρίως τις μεταγραφές που δεν έπεισαν πλήρωσε τελικά ο Φρανκ Αρνεσεν, που από χτες αποτελεί παρελθόν στη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, όπως αναμενόταν τις τελευταίες μέρες. Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ γίνεται λόγος για διαφορά φιλοσοφίας ως αιτία του ...διαζυγίου των δύο πλευρών.

  • Απορρίφθηκε απ' το Διοικητικό Εφετείο το αίτημα του Παναθηναϊκού για μη εκτέλεση της απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για κλείσιμο των θυρών 13 - 14 του «Απ. Νικολαΐδης» ως συνέχεια της ποινής που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (με συνέπεια τη μη διεξαγωγή του). Πλέον, οι ελπίδες των «πράσινων» για το άνοιγμα των θυρών μεταφέρονται στην εκδίκαση του αιτήματος για ακύρωση της απόφασης (10 Μάρτη).
  • Το παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρόμητου για τη 16η αγωνιστική, που μέχρι τώρα έχει αναβληθεί δυο φορές εξαιτίας κακών καιρικών συνθηκών, διεξάγεται σήμερα στη Λιβαδειά (19.30 NS1). Η αναμέτρηση θεωρείται σημαντική για τους δυο αντιπάλους στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν απ' την ουρά της βαθμολογίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ