Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΛΙΓΚ ΚΑΠ «Ν. ΣΑΜΑΡΑΣ»
Κρίνεται το τρόπαιο στη Σύρο

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο χώρο του ανδρικού βόλεϊ κρίνεται σήμερα και αύριο στη Σύρο με τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Σημειώνεται πως η διοργάνωση ήταν να διεξαχθεί πριν από τρεις βδομάδες αλλά είχε αναβληθεί λόγω της τότε απεργίας της ΠΝΟ στα καράβια.

Στους σημερινούς ημιτελικούς θα κοντραριστούν ο οικοδεσπότης των αγώνων Φοίνικας Σύρου με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με τον Ηρακλή, αναζητώντας το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό. Η αναμέτρηση των «πειρατών» με τον τυπικά γηπεδούχο του παιχνιδιού «Δικέφαλο» θεωρείται η πιο αμφίρροπη απ' τα δυο παιχνίδια. Μάλιστα, οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν λίγες μέρες μετά για το πρωτάθλημα, κάτι που κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη τη σημερινή κόντρα τους. Ο Φοίνικας μετράει ήδη μια νίκη φέτος επί των «ασπρόμαυρων» για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και σήμερα με... όπλο την έδρα του θα επιδιώξει την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ για τρίτη φορά στην ιστορία του. Απ' την άλλη, ο ΠΑΟΚ, ενισχυμένος με τις πρόσφατες προσθήκες των Αμερικανών Λι, Γιαμπλόνσκι και με καλή ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη (και μάλιστα με ανατροπή) στην Κηφισιά για το πρωτάθλημα, θέλει να κατακτήσει το μοναδικό εγχώριο τρόπαιο που του λείπει (πέρσι κατέκτησε το νταμπλ).

Στο άλλο παιχνίδι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Ηρακλή και έχει ως στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε στην περσινή διοργάνωση και να φθάσει στην τρίτη αντίστοιχη επιτυχία. Για το καλύτερο δυνατό και έχοντας ως στόχο να κάνει την έκπληξη στη διοργάνωση θα παλέψει ο Ηρακλής.

  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΣΗΜΕΡΑ: (17.00) Ολυμπιακός - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, (19.30) ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου. ΣΑΒΒΑΤΟ: (21.00) ΤΕΛΙΚΟΣ. Οι αγώνες θα μεταδοθούν απ' το Νovasports 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ