Σάββατο 20 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Μεταξύ των εκδηλώσεων και περιοδειών που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ αυτές τις μέρες, πραγματοποιούνται και οι εξής:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση στους Αγ. Αναργύρους, στο Α' ΚΑΠΗ (δίπλα στη ΔΕΗ), με ομιλήτρια την Σπυρέττα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στο καφενείο του Ποζίδη (πεζόδρομος οδού Πολυνίκους), με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στην αίθουσα «Ωρα τέχνης» (Πωγωνίου 1 & Θεομήτορος 48), με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 6 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1 - 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος), με θέμα: «Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε ενάντια στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής. Παλεύουμε για τις ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 22/2

-- Στις 10 π.μ., στα καταστήματα της Αlpha Τράπεζας στον Πειραιά, θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τρίτη 23/2

-- Στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην οδό Πέτρου Ράλλη, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Η ΤΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για το Ασφαλιστικό σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., στη Σταυρούπολη, στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλήτρια την Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος του ΤΓ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην Κάρυστο

Εκδήλωση με θέμα «Η ένταση της λαϊκής παρέμβασης είναι η απάντηση στις πολιτικές εξελίξεις και την αντιλαϊκή επίθεση» διοργανώνει η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΟ Εύβοιας.

Στην Πρέβεζα

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Σάββας» στον Αγ. Θωμά, στην Πρέβεζα, σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ