Τετάρτη 2 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Συνεχίζονται οι διεργασίες

Συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του Ποταμιού, σηματοδοτώντας ευρύτερες αναδιατάξεις στο αστικό πολιτικό σκηνικό. Χτες, την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος υπέβαλε ο Χ. Θεοχάρης, στον απόηχο της δημόσιας αντιπαράθεσής του με τον Στ. Θεοδωράκη στο πρόσφατο συνέδριό τους.

Πάντως, ακόμα κι αν παραδέχεται δημόσια ότι οι θέσεις του απέχουν απ' αυτές του Στ. Θεοδωράκη, ο Χ. Θεοχάρης παραμένει βουλευτής του Ποταμιού, άλλο ένα δείγμα ότι οι ζυμώσεις στο εσωτερικό του συνεχίζονται.

Στην επιστολή παραίτησής του προς τον Στ. Θεοδωράκη, αναφέρει ότι στο συνέδριο δεν είδε «να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού». «Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου», συνεχίζει, «θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος (...) Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά».

Από το Ποτάμι, προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι έτσι κι αλλιώς προγραμματίζονταν αλλαγές στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, ενώ ανακοίνωσαν ότι νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μαζί με τον Σπ. Δανέλλη, ορίζεται ο Γ. Αμυράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ