Πέμπτη 3 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις
  • Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και οι Λαϊκές Επιτροπές του Δήμου Δέλτα οργανώνουν εκδήλωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες - μετανάστες και καταδίκης των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, την Κυριακή 6 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.
  • Ανάλογη συγκέντρωση οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας την Παρασκευή 11 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
  • Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και η Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου καλούν σε σύσκεψη σωματεία, συλλόγους και φορείς, αύριο Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, με θέμα τις επικίνδυνες εξελίξεις που δρομολογεί η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στην περιοχή, αλλά και την έμπρακτη αλληλεγγύη στους ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες.
  • Να αντιδράσουν αγωνιστικά, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης και άλλους φορείς, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι το λιμάνι του Βόλου θα χρησιμοποιηθεί για διευκόλυνση των πλοίων του ΝΑΤΟ που περιπολούν στο Αιγαίο, καλεί τις γυναίκες της περιοχής ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας, ο οποίος παραχώρησε χτες συνέντευξη Τύπου. Οπως ανακοινώθηκε, η κεντρική εκδήλωση - αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας θα γίνει την Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Αχίλλειον.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ