Πέμπτη 3 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Θέλει διάλογο εφ' όλης της ύλης και για οικουμενική

Μεταρρυθμιστική κόπωση διέγνωσε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, επαναφέροντας την πρότασή του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης. Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η σατανική σκέψη του Τσίπρα είναι να δώσει το Προσφυγικό για να κερδίσει στην αξιολόγηση», κάτι που σημαίνει «παράταση του μνημονίου», προκειμένου να κερδίσει η κυβέρνηση λίγο χρόνο. Πρότεινε «έναν Ευρωπαίο πρωθυπουργό που θα θέλει τις μεταρρυθμίσεις και δεν θα κάνει αγγαρεία».

Μάλιστα, αναφερόμενος στη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών αύριο Παρασκευή, ο Β. Λεβέντης σχολίασε «έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι της γίνεται και ρίχνει οριζοντίως τα βάρη σε όλους» και ζήτησε η όποια συμφωνία επιτευχθεί να μην αφορά μόνο στο Προσφυγικό, αλλά και στο οικονομικό, και στην πορεία της διαπραγμάτευσης, και για τη συγκρότηση οικουμενικής. «Θα τους βάλω κάτω και θα τους πω να συζητήσουμε από μηδενική βάση. Ελπίζω ότι θα τα βρούμε και δεν θα λέει ο καθένας τα δικά του», ανέφερε.

Ο Β. Λεβέντης απέρριψε το σενάριο των εκλογών, λέγοντας ότι δεν θα δώσουν αυτοδυναμία. «Αντί να κόβει τις συντάξεις ο Τσίπρας, θα τις κόβει ο Μητσοτάκης. Αμα γίνουν εκλογές και βγει πρώτος ο Μητσοτάκης, πάλι θα έχει ανάγκη τον Λεβέντη», δήλωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ