Παρασκευή 20 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Διπλή ήττα

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τη διαμονή στη Φουκουόκα φαίνεται να επηρέασαν την Εθνική ανδρών. Ετσι οι διεθνείς μας στην πρεμιέρα των αγώνων τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην ιαπωνική πόλη παρουσιάστηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και ηττήθηκαν από τη Γερμανία με 8-7. Η δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κούλη Ιωσηφίδη πως αδυνατούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί και ο χαρακτηρισμός της εμφάνισης ως απαράδεκτης, σκιαγραφεί πλήρως την εικόνα της πρεμιέρας για την Εθνική μας. Οι Ελληνες παίκτες αν και πολλές φορές προηγήθηκαν στο σκορ, εντούτοις καμία φορά δεν έδειξαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να κρατήσουν το κεφάλι στο σκορ. Τα επτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-3, 2-2. Ελλάδα: Χατζηθεοδώρου 3, Αφρουδάκης 2, Καλακόνας, Μάζης, Λούδης. Γερμανία: Ντίερολφ 3, Σερτβίτις 2, Βόλταν, Κάιζερ, Μακέμπεν, Πόλμαν.

Κουρασμένες οι γυναίκες

Κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια που έκαναν στην πρεμιέρα για τη νίκη κόντρα στην Αυστραλία (9-7) φάνηκαν οι Ελληνίδες παίκτριες. Ετσι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 8-5. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αιφνιδιάστηκε από το καλό ξεκίνημα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά και από τα «φαλτσοσφυρίγματα» του Αμερικανού διαιτητή Μπερτότσι, από τον οποίο έχουν σοβαρά παράπονα. Τα επτάλεπτα: 1-3, 2-0, 1-2, 1-3. Ελλάδα: Κοζομπόλη 2, Ρουμπέση 2, Πάτερου.Ουγγαρία: Πέλε 3, Στίμπερ 3, Ερ. Βαλκάι, Αγκ. Βαλκάι.

  • Την 9η θέση πήρε η Χριστίνα Θαλασσινίδου στον τελικό του σόλο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης της Φουκουόκα αφού συγκέντρωσε 92.441 βαθμούς. Σήμερα το μεσημέρι διεξάγεται ο τελικός του ντουέτου, με τη συμμετοχή του ελληνικού διδύμου, Θαλασσινίδου και Φτούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ