Τετάρτη 16 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Σε εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με θέμα «Η συμβολή των γυναικών στην ταξική πάλη στον Πειραιά», που διοργανώνει η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104), θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με τίτλο «Καθώς τραβάμε εμπρός, εμπρός φέρνουμε τις μεγάλες μέρες, το ξεσήκωμα των γυναικών είναι ξεσήκωμα όλης της ανθρωπότητας». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η απεργία» του Γιώργου Σκούρτη, από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Σε εκδήλωση των ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

-- Σε εκδήλωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με θέμα «Η γυναίκα στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση - Οι αλύγιστες της ταξικής πάλης», στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αφιέρωμα«Η γυναίκα της λαϊκής επανάστασης - τεράστια δύναμη του αγώνα», με ανάγνωση μαρτυριών και ντοκουμέντων.

Αύριο, Πέμπτη

-- Οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα: «Η οργάνωση της λαϊκής πάλης στο φόντο των πρόσφατων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων», με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ