Τρίτη 22 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Συναντήσεις του δημάρχου Πάτρας με φορείς και συλλόγους

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη πρωτοβουλία, που θα ξεκινήσει στις 2 Απρίλη

Η αφίσα της κινητοποίησης
Η αφίσα της κινητοποίησης
Ευρεία σύσκεψη των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων αθλητικών φορέων της πόλης, στο πλαίσιο των προετοιμασιών της δημοτικής αρχής Πάτρας για τη μεγάλη πορεία ενάντια στην ανεργία (3 με 10 Απρίλη, από την Πάτρα στην Αθήνα) θα γίνει σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, μετά από πρόσκληση του Δήμου.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής αθλητικής κοινότητας στην πορεία για την ανεργία. Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, θα υπάρξει συνάντηση του δημάρχου Πάτρας με τα ΔΣ των φοιτητικών και σπουδαστικών Συλλόγων στο Δημαρχείο, με το ίδιο θέμα.

Παράλληλα, στο Δήμο συνεχίζουν να φθάνουν μηνύματα στήριξης και συμμετοχής στη μεγάλη πορεία. Μεταξύ άλλων, έχουν δηλώσει συμμετοχή με αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, το Σωματείο Εργαζομένων 360 CONNECT ΑΕ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αχαΐας, ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού - Νίκαιας - Κερατσινίου, το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αχαΐας «Η ΕΝΩΣΗ», η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα 5μηνων Αττικής, ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας «ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ», ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Αχαΐας «ΕΙΡΗΝΗ», ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Η έναρξη της πορείας θα γίνει στις 2/4 στην πλατεία Γεωργίου, στις 19.30, με συναυλία και ομιλία του δημάρχου. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 3/4, στις 9 π.μ., από την πλατεία Γεωργίου. Μετά από 220 χιλιόμετρα, η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος στις 10/4, στις 6 μ.μ., όπου θα γίνει εκδήλωση υποδοχής και συναυλία. Την τελευταία μέρα της διαδήλωσης θα ξεκινήσουν πούλμαν από την πλατεία Γεωργίου, για να μεταφέρουν διαδηλωτές στην Αθήνα.

Για πληροφορίες σχετικά με συμμετοχή τους στην πορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2613.610.334 ή στο email: poreiaanergia@gmail.com. Σημειώνεται ότι όσοι συμμετάσχουν θα συμπληρώνουν ειδική αίτηση συμμετοχής, στην οποία θα δηλώνουν ποια ή ποιες μέρες θέλουν να συμμετάσχουν, ώστε να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση (φαγητό, διαμονή κ.λπ.).

Η συμμετοχή μπορεί να είναι για μια ώρα, μια μέρα ή μια βδομάδα. Στους συμμετέχοντες στην πορεία θα παρέχονται φαγητό, νερό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εάν χρειαστεί. Η διανυκτέρευση θα γίνεται σε δημοτικά αθλητικά κέντρα, με ντουζιέρες, νιπτήρες, θέρμανση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ