Παρασκευή 25 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μάνας μας ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, που σήμερα, 25/3/2016, συμπληρώνονται έξι χρόνια από το θάνατό της, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Καίτη - Αποστόλης

***

ΦΩΤΟ

Αύριο, Σάββατο 26 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, γίνεται στην Ανέζα Αρτας το πολιτικό μνημόσυνο της σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ. Σεμνή, με ήθος και πάντα με χαμόγελο. Στάθηκε με αξιοπρέπεια σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής. Ανέπτυξε όλες εκείνες τις ηθικές αξίες που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο κομμουνιστή - κομμουνίστρια. Δεν ταλαντεύτηκε ούτε στιγμή για το δίκιο του αγώνα μας, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Θα είσαι πάντα δίπλα μας και θα μας δίνεις δύναμη για τους νέους αγώνες που πρέπει να δώσουμε και για σένα. Τη σκυτάλη που μας αφήνεις θα την κρατάμε ψηλά.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε το ποσό των 350 ευρώ, μέσω της ΤΕ Αρτας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο σύντροφός σου, Μιχάλης

Τα παιδιά σου, Θανάσης και Παύλος

  • Στη μνήμη της σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή δίνοντας τη μάχη με την επάρατο νόσο, τα μέλη της ΚΟΒ Αμβρακικού της ΤΕ Αρτας του ΚΚΕ, οπαδοί, φίλοι του Κόμματος και συγγενείς της προσφέρουν 150 ευρώ, μέσω της ΤΕ Αρτας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Γεννήθηκε το 1957 στο χωριό Ανέζα Αρτας από γονείς αγρότες και από πολύ νωρίς έφυγε για την Αθήνα, όπου βγήκε στη βιοπάλη. Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1980 και έμεινε πιστή στο Κόμμα και στην υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Στα δύσκολα χρόνια της προσπάθειας διάλυσης και μετάλλαξης του ΚΚΕ από τον οπορτουνισμό, υπερασπίστηκε αταλάντευτα τη μαρξιστική - λενινιστική ιδεολογία και τον επαναστατικό χαρακτήρα του ΚΚΕ.

  • «Πάει ένας χρόνος που έφυγες, καμάρι». Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΡΑ η φίλη της Ειρήνη Ζεγκίνη προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω της ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Χτες, 24 Μάρτη, συμπληρώθηκαν 10 χρόνια απουσίας του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΦΑΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. Εμεινε πιστός και δραστήριος δίπλα στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η κόρη του Τασούλα και ο σύντροφός της Στράτος πρόσφεραν 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω των ΚΟΒ Γαλατσίου και ΜΜΕ.


ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ