Τετάρτη 20 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρωτοβουλίες από Συνδικάτα - Λαϊκές Επιτροπές

Η δημοσιοποίηση χτες του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και η αναμενόμενη κατάθεσή του στις αρχές της επόμενης βδομάδας στη Βουλή σημαίνουν συναγερμό στους εργαζόμενους και σηκώνουν ψηλότερα τον πήχη της δουλειάς που πρέπει να γίνει για να πετύχει η γενική 48ωρη απεργία. Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες που σχεδιάζουν Σωματεία, Γραμματείες του ΠΑΜΕ, Λαϊκές Επιτροπές και Επιτροπές Ανέργων είναι οι εξής:

  • Στα Χανιά, το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο αύριο, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Νέων Καταστημάτων.
  • Στη Λάρισα, συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.
  • Στην Αθήνα, η Λαϊκή Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος οργανώνει πικετοφορία την Παρασκευή, στις 7 μ.μ., με αφετηρία τον Αγιο Νικόλαο (Αχαρνών).
  • Στη Ζάκυνθο το Εργατικό Κέντρο καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στα γραφεία του (Ευγενίδου 5).
  • Στην Κοζάνη, η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση αύριο, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα, προγραμματίζονται συζητήσεις με εργαζόμενους και ανέργους. Η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη σήμερα, Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Πρόγραμμα συσκέψεων υλοποιεί η Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ σε Αγρίνιο (24/4), Ναύπακτο (22/4) και Μεσολόγγι (22/4). Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας οργανώνει σύσκεψη το Σάββατο 23/4, στις 10.30 π.μ., στο ΕΚ Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος). Επίσης, η Επιτροπή Ανέργων Πατησίων - Κυψέλης καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου). Η Ενωση Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε σύσκεψη αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Τέλος, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ καλούν σε οργανωτική σύσκεψη αύριο, Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ